Κερδίζει πόντους ο Παρακχούσκι

15:22 30/6/2015 - Πηγή: Bam

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Αρτσιομ Παρακχούσκι.

Η οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα κρέμεται σε μία λεπτή κλωστή και όπως αναφέραμε και χθες, στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις. Αυτές είναι άμεσα συνυφασμένες και με τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», που δεν σταματούν πάντως να σχεδιάζουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Χθες ο βασικός στόχος για τη θέση «5», Πάτρικ Γιανγκ,

έκλεισε ουσιαστικά την πόρτα στους «ερυθρόλευκους» και την Ευρώπη γενικότερα. Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίστηκε πέρυσι στη Γαλατασαράι, έγραψε στο twitter πως θα παλέψει για μία θέση στο ΝΒΑ της επόμενης σεζόν και όπως είχαμε προαναγγείλει πριν μέρες, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κοιτάει άλλες περιπτώσεις.

Στη λίστα, έχει ανέβει πολλές θέσεις ο 28χρονος Λευκορώσος σέντερ, Αρτσιομ Παρακχούσκι, που έχει προταθεί και εξετάζεται. Ο ύψος 2,11 μ. πρώην παίκτης της Νίζνι Νόβγκοροντ, την οποία αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο Top 16, είχε φέτος 13 πόντους, 6,7 ριμπάουντ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα και διαθέτει ικανότητα να ολοκληρώνει το πικ εν ρολ και να παίζει με πλάτη. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει ενστάσεις για τις ικανότητές του στην άμυνα, αλλά δεν αποκλείεται αυτές να καμφθούν, ώστε να έχει έναν διαφορετικό σέντερ απ' ό,τι ο πιο αθλητικός, Οθέλο Χάντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα