Κατσουράνης: «Ασήμαντο το περιστατικό με τον Μανιάτη»

08:59 12/5/2014 - Πηγή: Bam

Λήξαν θεωρεί το επεισόδιο με τον Γιάννη Μανιάτη ο Κώστας Κατσουράνης. «Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα ματς», είπε για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ ο Έλληνας διεθνής μέσος.

Μετά τον Φερνάντο Σάντος και ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε πως το περιστατικό με τον Γιάννη Μανιάτη, στο ματς

του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, θεωρείται λήξαν στην Εθνική. Ο Έλληνας διεθνής μέσος, μιλώντας στη Nova με τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, τόνισε πως ήταν ένα λάθος το οποίο ανήκει στο παρελθόν.

Όσον αφορά τη νίκη του «δικέφαλου του Βορρά» στο Περιστέρι τόνισε πως πλέον όλοι στην ομάδα θα κάνουν τα πάντα στις δύο αναμετρήσεις για να πάρουν την πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Στεκόμαστε σε κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, στεκόμαστε περισσότερο σε αυτό γιατί αυτό πουλάει στην Ελλάδα. Έχουν γίνει καυγάδες και εξαρτάται από την έκταση που δίνουμε εμείς. Μίλησε ο προπονητής, το θέμα έχει τελειώσει και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για την Εθνική. Ποδόσφαιρο είναι υπάρχουν νεύρα, ο καθένας μπορεί να ξεφύγει αλλά και άλλος να το καταλάβει.

Είναι οικογενειακό θέμα, μπορεί και να έχει λυθεί και να μην το γνωρίζετε, δεν αξίζει να στεκόμαστε άλλο, είναι ασήμαντο, Είμαστε στο ίδιο δωμάτιο με τον Γιάννη και δεν θα επηρεάσει σε κάτι. Κάναμε λάθος, το παραδεχόσαστε και προχωράμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα