Κατσίβελης: «Να είμαστε σοβαροί»

21:15 22/3/2014 - Πηγή: Bam

Υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την αυριανή (23/3) αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προλάβει καν να… ξεκουραστεί από την αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή, έχει ήδη στο μυαλό του τον “τελικό” πρόκρισης στα προημιτελικά

της Ευρωλίγκας με τη Μάλαγα, αλλά στο… ενδιάμεσο, αντιμετωπίζει για την 22η αγωνιστική της ελληνικής Α1 τον Πανελευσινιακό στο ΣΕΦ.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης, με δηλώσεις του στο site του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην σοβαρότητα με την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» την… υποχρέωση με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, τονίζοντας τα εξής: «Είναι ελάχιστο το διάστημα από το παιχνίδι με τη Λαμποράλ κι αυτό με τον Πανελευσινιακό αλλά είναι υποχρέωσή μας να είμαστε έτοιμοι. Το ζητούμενο σε όλα αυτά τα παιχνίδια είναι να δουλεύουμε τα όποια λάθη κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο.

Το τετριμμένο θα ήταν να πούμε πως σκεφτόμαστε μόνο τον Πανελευσινιακό αλλά αυτό θα ήταν ψέμα. Σκεφτόμαστε σίγουρα τη Μάλαγα αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί στην υποχρέωση που έχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα