Κατσίβελης για Ολυμπιακό και Εθνική (Web TV)

10:21 4/10/2013 - Πηγή: Bam

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μιλά στη Web TV του sport-fm.gr για το ρόλο του στον Ολυμπιακό, το three-peat, τη συνεργασία με τον Σπανούλη, αλλά και τη συζήτηση μετά το «κόψιμο» από την Εθνική.

Έπεσε στα βαθιά, κολύμπησε, κλήθηκε στην Εθνική και πλέον θεωρείται πολύτιμο στέλεχος του Ολυμπιακού, με μεγάλες προοπτικές. Ο λόγος για

τον Δημήτρη Κατσίβελη, που μίλησε στη Web TV και τον Χρήστο Ρομπόλη.

«Από πέρσι όλες οι ομάδες ήθελαν πολύ να μας κερδίσουν. Πόσω μάλλον φέτος που έχουμε κάνει το back to back. Το three-peat είναι στόχος και το πιστεύουμε. Ελπίζω να δώσουμε στον κόσμο μας την ίδια χαρά», δήλωσε ο νεαρός γκαρντ.

«Είμαι πολύ τυχερός για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη. Έμαθα πολλά από τη συνύπαρξή μας. Όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και χαίρεσαι περισσότερο το παιχνίδι», ανέφερε για τον αρχηγό του.

Όσο για τη μεγάλη κουβέντα που έγινε μετά το «κόψιμό» του από τον Αντρέα Τρινκιέρι, τόνισε: «Ο προπονητής έκανε την επιλογή του και το σέβομαι αυτό. Δεν πιστεύω πως η απουσία μου έκανε τη διαφορά. Η Εθνική στάθηκε άτυχη σε κάποια παιχνίδια και το πλήρωσε».

Keywords
Τυχαία Θέματα