Καλως ήρθες παικταρά!

06:56 22/8/2016 - Πηγή: Bam
Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μάρκο Μαρίν!

Λίγο πριν τη 01:00, ο Γερμανός εξτρέμ έφτασε στην χώρα μας, προκειμένου τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο 27χρονος άσος -με θητεία σε Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης, Τσέλσι, Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ, Τραμπζονσπόρ- θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα με κανονική μεταγραφή, αφού υπάρχει συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας
με τους μπλε του Λονδίνου για την απόκτησή του. Δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον κόσμο. Θέλω να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που κερδίζει τίτλους. Αυτό θέλω και εγώ, να κερδίσω τίτλους» ήταν οι πρώτες του δηλώσεις ενώ σε ερώτηση για το πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί, απάντησε ότι είναι έτοιμος.

Μέσα στην ημέρα, λοιπόν, αναμένουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για να κλείσει και τυπικά το deal, με την προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού από ‘κει και πέρα να στρέφεται στις περιπτώσεις των Νιλμάρ (με το γνωστό «μπλόκο» από την Αλ Νασρ και την «υπομονή» που εξαντλείται σήμερα) και Τιάγκο Ιλόρι, με τον σέντερ μπακ της Λίβερπουλ να είναι ο «εκλεκτός» του Πάουλο Μπέντο για το κέντρο της άμυνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα