Ιντέγε: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, νόμιζα ότι ήταν πλάκα»!

16:07 13/11/2015 - Πηγή: Bam

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όσα βίωσε τα τελευταία χρόνια, όταν έπαψε να καλείται στην εθνική Νιγηρίας, μίλησε ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε στο supersport.com για τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του.

«Ειλικρινά, θέλω να σκοράρω, αλλά δεν θα το κάνω, όταν ξέρω πως υπάρχει συμπαίκτης μου σε καλύτερη θέση από τη δική μου. Μάλλον αυτό είναι το τίμημα που πληρώνω»,

ανέφερε αρχικά ο Ιντέγε και στη συνέχεια μίλησε για τη μη κλήση του στην Εθνική Νιγηρίας.

«Για λίγο καιρό δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η γυναίκα μου με βοήθησε, λέγοντάς μου πως τα σπουδαιότερα πράγματα με περιμένουν στο μέλλον. Ήμουν ακόμα στην Ντιναμό Κιέβου και δέχτηκα μια κλήση από έναν φίλο μου που μου είπε πως δεν ήμουν στη λίστα (σ.σ. για το Μουντιάλ). Ο φίλος μου ξέσπασε σε κλάματα όπως μου μιλούσε. Πίστευα ότι μου έκαναν πλάκα. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν εκείνη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που το παρακολουθούσα. Υποστήριζα την ομάδα, αλλά ένιωθα άσχημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω.

Είμαι Νιγηριανός και πάντα διαθέσιμος για την εθνική ομάδα, όποτε μού ζητηθεί. Υπάρχει νέος προπονητής που φτιάχνει μια νέα ομάδα. Πιστεύω ότι, όσο παίζω καλά και σκοράρω, δίνοντας παράλληλα και ασίστ στον Ολυμπιακό, θα κληθώ».

Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία του με τον συμπαίκτη του Εμενίκε, ο οποίος σταμάτησε να σκοράρει από τη στιγμή που δεν καλείτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Ιντέγε: «Πολλά λένε για αυτό, αλλά μάλλον είναι σύμπτωση. Ναι, είχα καλή συνεργασία με τον Εμενίκε και αυτό μας βοήθησε πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα