Η κριτική των παικτών του Θρύλου από τον Μπάμπη Χριστόγλου

11:25 26/7/2017 - Πηγή: Bam
Ο Μπάμπης Χριστόγλου κάνει κριτική στην απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με την Παρτιζάν και βλέπει ότι η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη, αφού όλοι παίζουν, πάνω από όλα, με πάθος.

Καπίνο:

Αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ που βγήκε λίγο άτσαλα, ήταν θετικός στο παιχνίδι, έβγαινε και μάζευε τη μπάλα, αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο δεν είχε και καμία μεγάλη φάση.

Φιγκέιρας:

Ο πολύ καλός
περσινός Φιγκέιρας εμφανίστηκε στο Βελιγράδι. Σχεδόν απροσπέλαστος, βοηθούσε την ανάπτυξη του Ολυμπιακού, βοηθούσε την ομάδα του και έπαιζε σαν γαύρος από το Κερατσίνι, αν και βέβαια το highlight του ήταν η πάσα του στον Εμενίκε σαν να του έλεγε κάνε κι εσύ κάτι.

Κούτρης:

Ψαρωμένος ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όσο πέρναγε η ώρα, αποδείκνυε στο γήπεδο γιατί ο προπονητής του τον εμπιστεύεται για αριστερό μπακ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε κατακόρυφα κι όχι μόνο δεν άφηνε κανένα να περάσει από την πλευρά του, αλλά βγήκε και μπροστά και έκανε τρεις καλές σέντρες.

Ρομαό:

Ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα, έχει ευθύνη στο γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του. Έδειξε ότι είχε προβλήματά με τη θέση, αλλά λίγω της εμπειρίας του και τα πολλά κιλά μπάλας που ξέρει, στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός βοήθησε τον Ολυμπιακό.

Ρέτσος:

Όπως και ο παρτενέρ του ξεκίνησε άσχημα, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε τον πολύ καλό Ρέτσο. Ήταν αξεπέραστος και ψηλά και χαμηλά, έπαιξε με πάθος και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους επιθετικούς της Παρτιζάν.

Σιώπης:

Όπως και όλος ο Ολλυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, έκανε αρκετά λάθη. Ήταν τρακαρισμένος στην πρωτη του επίσημη συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Έτρεχε ακατάπαυστα, έκανε πολλά χιλιόμετρα και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε πάρα πολύ.

Οφόε:

Ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρώτο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια έδειξε γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού επέμενε τόσο πολύ σε αυτόν. Ήταν παντού και στην άμυνα και στην επίθεση, είχε μεγάλη συμμετοχή στην ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού, αλλά και στην προώθηση της μπάλας στους επιθετικούς. Έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο σαν να ήταν στέλεχος της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια. Στη συνέχεια θα δούμε πολλά πράγματα από αυτόν και είναι ο παίκτης που έλειπε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Μάριν:

Ο Γερμανός δείχνει συνέχεια με τις διεισδύσεις του, με την αλλαγή του παιχνιδιού, με τις επινοήσεις και τα χάδια στην μπάλα γιατί τον είχε επιλέξει η Τσέλσι κάποια στιγμή. Ναι αυτός ο Γερμανός μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα φέτος.

Σεμπά:

Ο καλός στρατιώτης Σεμπά έβγαλε για ένα ακόμα ματς τίμια το ψωμί του. Μπορεί στην τελική πάσα να υστέρησε και να στέρησε από τον Ολυμπιακό κάποιο ακόμα γκολ, αλλά αυτός ο παίκτης πάντα θα έχει μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Καρσελά:

Τι να πρωτοπείς για αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Έδειξε ότι μόνος του μπορεί να περάσει μια ενδεκάδα. Στη φάση του δεύτερου γκολ πέρασε όλα τα χαφ της Παρτιζάν και έδωσε φοβερή πάσα στον Μπεν. Το αξιοσημείωτο με αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι όχι ότι έπαιζε με πάθος και γύρναγε στην άμυνα, κέρδισε πάρα πολλά φάουλ και μόλις αποκτήσει φυσική κατάσταση θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη.

Μπεν:

Ο Big Μπεν της χτεσινής βραδιάς. Σε τρεις μόλις προσπάθειες έβαλε δύο γκολ. Κέρδισε μάχες, απασχολούσε συνέχεια τα δύο στόπερ της Παρτιζάν, κυνηγούσε ακόμα και τις χαμένες μπαλιές και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της βραδιάς.

Πάρντο, Ζντιέλαρ και Εμενίκε στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκαν ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή, έδωσαν μεγάλες ανάσες στους ήδη κουρασμένους, από την προσπάθεια, παίκτες του Ολυμπιακού και ο Εμενίκε έδειξε ένα μικρό δείγμα της μεγάλης του κλάσης. Ο τερματοφύλακας της Παρτιζάν, σίγουρα θα πάει σε ορθοπεδικό για το πρόβλημα που του δημιούργησε στη μέση του όταν πέτυχε το τρίτο γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα