Η κριτική των παικτών από τον Μπάμπη Χριστόγλου

14:14 24/8/2018 - Πηγή: Bam
Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Θρύλου στην μαγική εμφάνιση κόντρα στην Μπέρνλι.

Γιαννιώτης: Είναι ο μοναδικός φίλαθλος του Ολυμπιακού που ακούμπησε τη μπάλα μία άντε δύο φορές και αμοίφθηκε. Δεν είχε καμία ενόχληση από τους μπετατζήδες της Μπέρνλι. Πάντως πρέπει να βελτιώσει πολύ τη μεταβίβαση με τα πόδια.

Τσιμίκας: Δώστε μας μάτια να τον βλέπουμε. Πίσω, μπροστά, άψογη συνεργασία με τον Ποντένσε,
μας θυμίζει Γεωργάτο.

Ομάρ: Έκανε πάλι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με κανένα αμυντικό λάθος, με σπουδαία συμμετοχή στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού από τα άκρα. Αυτός ο Ομάρ παίρνει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.

Βούκοβιτς: Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και χωρίς λάθος στις πάσες τους. Άντεξε τους παίκτες ράγκμπι της Μπέρνλι που με αγκωνιές και μπουνιές προσπαθούσαν να πάρουν καλύτερη θέση από αυτόν. Για πρώτη φορά μετά από καιρό είχε καλή συνεργασία με τον Μιράντα, που έκανε το καλύτερο με τον Ολυμιακό. Δείχνει ότι βρίσκει τα πατήματά του και θα είναι πολύτιμη μονάδα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Καμαρά: Σήμερα ήταν παντού. Έδειξε ότι σε κάθε παιχνίδι γίνεται και καλύτερος. Σήμερα απέναντι στους γρήγορους μέσους της Μπέρνλι,έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ένα σκυλί μαύρο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Μπουχαλάκης: Πέτυχε γκολ, έκανε πολλά χιλιόμετρα, συνεργάστηκε άψογα με τον Καμαρά. Σήμερα έπαιξε τη θέση αριστουργηματικά. Πήρε πολλές κεφαλιές στο κέντρο και έδειξε ότι θα δώσει μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα. Γύρισε από την Αγγλία και δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι το παλεύει και είναι χρήσιμος στην ομάδα.

Φορτούνης: Ναι, αυτός ο Φορτούνης μπορεί να είναι ηγέτης του Ολυμπιακού. Τα έκανε όλα καλά σήμερα, πέτυχε δύο γκολ το ένα από φάουλ το άλλο από πέναλτι. Έκλεψε μπάλες, δημιούργησε πολλές φάσεις και ήταν το Α και το Ω στη δημιουργία επιθέσεων του Ολυμπιακού. Κέρδισε με το σπαθί του το τίτλο του MVP. Και πώς να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός με τέτοιο Φορτούνη;

Γκερέρο: Ο σκύλος της επίθεσης του Ολυμπιακού. Δεν αφήνει καμία μπαλιά που να μην κυνηγήσει. Μόνιμος κίνδυνος σε όλο το πλάτος της επίθεσης του Ολυμπιακού. Αυτός ο παίκτης που μουυ θυμίζει τον Φουστέρ, αλλά με καλή τεχνική, θα αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό. Τέτοιο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο ούτε ο Μήτσος από τα Καμίνια.

Λάζαρος: Έτρεξε, πάλεψε αγωνιστήκε. Μπορεί να μην πέτυχε γκολ σήμερα αλλά έδωσε το 100% παίζοντας στην πλευρά του και είναι αλήθεια ότι του έλειψε το γκολ. Πιστεύω ότι το φύλαξε για την Αγγλία.

Ποντένσε: Ο τύπος είναι αυτός που κάνει την εξέδρα να αλαλιάζει. Είναι ο κλασικός εξτρέμ που λέγαμε παλιά, θα μπουκάρει ο καριόλης, και μπουκάρει και περνάει άμα λάχει τη μπάλα κάτω από τα πόδια από το στούκι της Μπέρνί. Έχει αυτό το θράσος, αυτή την τεχνική, άσχετα αν ο μπετατζής στόπερ της Μπέρνλι τον πετάει κάτω και ο Σλοβένος διαιτητής από τον οίκο τυφλών δεν του δίνει το πέναλτι. Αλήθεια ο λαλίστατος προπονητής των μπετατζήδων γιατί δεν είπε κουβέντα για το συγκεκριμένο; Να είναι καλά το παλικάρι και θα δούμε πολλά πράγματα από αυτόν.

Μαρτίνς: Δείχνει ότι αυτό που είδαμε με τη Λουκέρνη και συνέχισε με τη Μπέρνλι είναι ο νέος Ολυμπιακός. Όταν θα μπουν και τα υπόλοιπα εργαλεία στη μάχη (Γκιγιέρμε, Νάτχο, Χασάν και Μεριά) θα έχει ακόμα περισσότερες λύσεις. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει, ας μάθουμε λίγο από την ηρεμία του. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει.

Και φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και ο κόσμος του Θρύλου! Με τέτοιο παλμό και τέτοια κερκίδα ο ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Φωνή και πάθος από το πρώτο λεπτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα