Η αλήθεια για Ζενίτ και Σιόβα

11:01 3/4/2014 - Πηγή: Bam

Ομολογουμένως μετά την αγορά του Λοντίγκιν, η Ζενίτ βλέπει με καλύτερο μάτι την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Ρώσοι θα σηκώσουν όλη τη Super League.


Τα κόζια, άλλωστε, έχουν αλλάξει στο σωματείο κι ο Τρελός οφείλει να ενημερώσει. Πάμε λοιπόν. Ο Σπαλέτι κούνησε μαντίλι. Μαζί του έφυγαν κι οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες

του, σκάουτερς, οι οποίοι ως μακαρονάδες που είναι, ήταν επιφορτισμένοι με το τσεκάρισμα της ελληνικής αγοράς. Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα. Ο κουμανταδόρος, ο γενικός διευθυντής Ντίτμαρ Μπαϊερστόφερ, παραμένει ίδιος, αλλά με τον Βίλας-Μπόας να παίρνει το τιμόνι, κανείς δεν ξέρει σήμερα που μιλάμε και γράφουμε τι θα κυνηγήσουν το καλοκαίρι οι Ρώσοι. Οσο για τον Σιόβα που εμφανίζεται να είναι ένας από τους στόχους τους, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς ισχύει.

Πρόταση, τον Ιανουάριο, από τη Ζενίτ δεν έφτασε ποτέ. Ξηγημένα πράγματα. Ενας Σέρβος ατζέντης ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως η Ζενίτ ενδιαφέρεται σοβαρά και πως είναι έτοιμη να καταθέσει προσφορά, επισήμως όμως ούτε ο παίκτης ούτε ο Ολυμπιακός είδαν πουθενά κάτι που να γράφει... «Ζενίτ».

Κι αυτό την ώρα που ο τότε προπονητής της, Σπαλέτι, έλεγε στα ρωσικά ΜΜΕ πως δεν θέλει άλλον στόπερ! Πρόταση πάντως από ρωσική ομάδα, σαφώς και υπήρξε. Γκαραντί. Ηταν η Τέρεκ Γκρόζνι, η οποία προσέφερε 4 «χαρτιά» (συν διάφορα μπόνους) στους πρωταθλητές και τρελά λεφτά στον ίδιο τον Σιόβα, ο οποίος ήταν μάλιστα θετικός (μετά τις αρχικές επιφυλάξεις) να μετακομίσει στην Τσετσενία. Αυτή είναι η αλήθεια στο 100%.

Πηγή: SportDay (στήλη Τρελός του χωριού)

Keywords
Τυχαία Θέματα