Φουλάρει για Ξάνθη ο Ολυμπιακός

10:19 8/9/2017 - Πηγή: Bam
Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση (09/09, 20:30) στην ακριτική πόλη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, με τον Μπέσνικ Χάσι να καλείται να λύσει διάφορους γρίφους.

Ο 46χρονος τεχνικός προβληματίζεται κυρίως για τα μετόπισθεν. Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, έχει κάνει σαφώς δυσκολότερο το έργο του, καθώς θα πρέπει να ρίξει στα βαθιά τον
Ένγκελς, που αποκτήθηκε πρόσφατα, δίνοντας του φανέλα βασικού ώστε να πάει… ζεστός στο δύσκολο ματς με την Σπόρτινγκ. Λογικά, παρτενέρ του θα είναι ο Ρομαό. Δύσκολα θα παίξει ο Μποτία που έχει μείνει σχεδόν δύο μήνες εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του. Σίγουρο δεν είναι ούτε ποιος θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια. Ο Στέφανος Καπίνο είναι εντάξει πλέον και ξεκαθάρισε στον προπονητή του ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πλέον, εξαρτάται από τον Αλβανό τεχνικό αν θα χρησιμοποιηθεί ο διεθνής τερματοφύλακας ή αν θα προτιμήσει τον Προτό ο Χάσι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η σκέψη για δύο με τρεις αλλαγές ακόμη. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι σίγουρο, διότι σίγουρα περνάει από το μυαλό του κόουτς των «ερυθρόλευκων» ότι μια τέτοια κίνηση ίσως προκαλέσει πρόβλημα στη χημεία της ομάδας του εν όψει Σπόρτινγκ (12/09, 21:45), καθώς έχει μεσολαβήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και ως εκ τούτου η αποχή των Πειραιωτών από τη δράση. Διαφορετικά, θα θεωρείτο βέβαιο ότι θα έκανε σημαντικό φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα ο Χάσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα