Εβίνα Μάλτση: «Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη που μας βοηθά και μπορούμε να ονειρευόμαστε»

23:31 25/3/2018 - Πηγή: Bam
Στην συνεχώς ανοδική πορεία της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στάθηκε η Εβίνα Μάλτση, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Final-4 της Γλυφάδας.

«Σημαίνει πολλά για μένα ο τίτλος. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Θέλουμε να βοηθήσουμε το ελληνικό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια
και εμείς είμαστε εδώ. Στο επίπεδο που παίζουμε και σίγουρα ο σύλλογος θέλουμε τρόπαια», σχολίασε αρχικά η πολύπειρη γκαρντ και συνέχισε:

«Η χημεία είναι αποτέλεσμα δουλειάς και το βγάζουμε στο γήπεδο. Είμαστε αρκετά εγωίστριες και δεν θέλουμε να μας αμφισβητεί κανείς. Φέτος κάναμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κάναμε την αρχή μιας ευρωπαϊκής πορείας και κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε καλύτερα. Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη που μας βοηθά και μπορούμε να ονειρευόμαστε».

Από τη μεριά της, η Όλγα Χατζηνικολάου τόνισε: «Ήμασταν το φαβορί, το αποδείξαμε. Παίξαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια, ήμασταν συγκεντρωμένες και δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο ούτε να το σκεφτεί. Όταν τρεις σερί χρονιές μια ομάδα παίρνει τίτλους δεν είναι τίποτα τυχαίο. Χτίζεται μια αυτοκρατορία στην Ελλάδα, αλλά θέλουμε πολύ όλοι να πάμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Βλέπω τα κορίτσια αυτά περισσότερο από την οικογένειά μου εδώ και 15 χρόνια, έχουμε τρομερή χημεία».
Keywords
Τυχαία Θέματα