Ερμής, η νέα δύναμη στον Πειραιά!

11:04 1/10/2013 - Πηγή: Bam

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά ανταμείβεται και ο Ερμής πραγματοποιεί εντυπωσιακά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια έχοντας κάνει πορεία... ασανσέρ από την Δ', στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, ενώ φέτος φιλοδοξεί να βάλει τις κατάλληλες βάσεις για να διαβεί το κατώφλι των εθνικών κατηγοριών.


Η οικογένεια Χρυσοφάκη, που έχει αλλάξει επίπεδο στον πειραϊκό σύλλογο, ανέθεσε τα ηνία στον

νέο και φιλόδοξο προπονητή, Αντώνη Μάντζαρη, και το επίσημο ντεμπούτο του έμελλε να είναι κόντρα στην πρώην ομάδα του, Πορφύρα, τον οποίο νίκησε με 76-67.

Το κλειστό "Σαλπέα" έζησε το βράδυ της Δευτέρας πολύ μεγάλες στιγμές, καθώς ήταν κατάμεστο από το πειραϊκό κοινό, ενώ αρκετοί άνθρωποι κάθονταν ακόμα και όρθιοι για να μπορούν να παρακολουθούν το παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο τόσο δυνατές ομάδες.

Η "μαγική" τριπλέτα (Θέμης Φωτόπουλος με 21 πόντους, Μάικ Ευαγγελίτσης με 17 πόντους, Σάββας Νικητάκης με 16 πόντους) ήταν φοβερή, ο Λαέρτης Λοϊζίδης πρόσφερε πολλές λύσεις και όλοι οι υπόλοιποι (Μελεούνης, Βλαχάκης, Ξυδάς, Ασημακόπουλος, Σκαμνάκης, Τσατάλας, Μονάχος, Καρανδρέας) έδιναν και την ψυχή τους πάνω στο παρκέ, απέναντι σε έναν Πορφύρα που πάλευε για το διπλό.

Σε μια πόλη με σπουδαίες ομάδες, ο Ερμής Πειραιά κερδίσει τον... χώρο του και αναδεικνύεται σε δύναμη στο χώρο. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει; Θα το δείξει η ιστορία, αν και οι συνθήκες είναι ιδανικές και το περιβάλλον εκπέμπει απίστευτη υγεία...

Πηγή: superbasket

Keywords
Τυχαία Θέματα