Έρικ Γκριν: «Το ΟΑΚΑ ήταν το «κλειδί» για τη νίκη»

10:24 20/11/2016 - Πηγή: Bam
Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με σκορ 77-79 για λογαριασμό της Ευρωλίγκας, έχει δώσει άλλον αέρα στον Έρικ Γκριν , ο οποίος μίλησε για τον αρχηγό του με τα καλύτερα λόγια. Το «ερυθρόλευκο» γκαρντ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, η οποία «πυροδότησε» την ψυχολογία τους.

Τέλος, έβαλε σε σειρά τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού
ενώ υπογράμμισε πως τα πολλά μαζεμένα παιχνίδια του ξυπνάνε αναμνήσεις από το ΝΒΑ και αν μπορούσε θα ήθελε να βάλει και άλλες ομάδες στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Γκριν στο sportotal.gr:

Για το παιχνίδι:

Ήταν μια εξαιρετική ομαδική νίκη ξεκινώντας από την άμυνα μας, σταματώντας τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού και κάνοντας καλό παιχνίδι. Ο Μπίλι (Σπανούλης) ήταν «τεράστιος», ήταν ο αρχηγός μας και πήρε την ομάδα στην «πλάτη» του, κάνοντας εκπληκτικές ενέργειες. Είναι μια μεγάλη νίκη αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Δευτέρας με το Λαύριο. Θα το απολαύσουμε σήμερα και από αύριο πάλι θα δουλέψουμε.

Για την επόμενη αντίπαλο, Μακάμπι Τελ Αβίβ (24/11, ΣΕΦ):

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τη Μακάμπι, πρέπει να τα κάνουμε με τη σειρά. Θα χαρούμε αυτή τη νίκη, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Πρωταθλήματος και μετά από αυτό θα ασχοληθούμε με τη Μακάμπι. Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν πρέπει να προτρέχουμε.

Για το κλίμα στο ΟΑΚΑ:

Απίστευτο κλίμα! Καταπληκτική ατμόσφαιρα. Αυτό μας έκανε να θέλουμε να κερδίσουμε τόσο πολύ, ήταν το «κλειδί».

Για τη νέα μορφή της Ευρωλίγκας:

Τη λατρεύω! Μου θυμίζει το ΝΒΑ , θα ήθελα να παίζουμε ακόμα πιο πολλά παιχνίδια. Ωραίο θα ήταν να πρόσθεταν κι άλλες ομάδες , και να είχαμε πρόγραμμα σαν το ΝΒΑ με πιο πολλά παιχνίδια. Εγώ είμαι συνηθισμένος σε αυτό το πρόγραμμα και μου αρέσει πολύ, σε όλους μας αρέσει να παίζουμε οπότε θα είχε πλάκα!
Keywords
Τυχαία Θέματα