Έρχονται οι καλύτεροι φίλοι του πρωθυπουργού

12:52 20/10/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Άντε, λοιπόν, να έρθει η Κυριακή να τελειώνουμε. Και να τελειώνει και το παραμύθι που ακούμε ως συνήθως τους φθινοπωρινούς μήνες. Το ξέρω ότι σε πολλούς χάλασε η διάθεση που η Μπαρτσελόνα μας έβαλε μόνο τρία γκολ, το ξέρω ότι πολλοί περίμεναν με ξένα κόλλυβα να κάνουν κηδεία και τους εξυπνάκηδες, ώρα να σας την ξαναχαλάσουμε τη διάθεση.

Με αφορμή την επίσκεψη του βαφτισιμιού της Κυβέρνησης στο «Καραϊσκάκης». Σε ένα ματς
στο οποίο θέλουν οι κολλητοί του κράτους να κάνουν επίδειξη δύναμης και να φωνάξουν ότι πάνε να πάρουν το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει, με άλλα λόγια, καλύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, για τον Λεμονή και τους παίκτες του να τους ξεπροβοδίσουν με καμία εμφατική νίκη αναγκάζοντάς τους να φύγουν με την ουρά στα σκέλια. Και αυτοί θα το πάρουν αλλιώς και θα σταματήσουν τα μεγάλα λόγια αλλά και ο θρύλος θα βοηθηθεί ώστε να πάρει τα πάνω του και ψυχολογικά.

Έτσι κι αλλιώς όταν αυτοί περνούν τα Τέμπη τα πόδια τρέμουν. Το έπαθαν στη Λιβαδειά, το έπαθαν στη Ριζούπολη, το έπαθαν και στη Λάρισα, θα το πάθουν ξανά και στον Πειραιά. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτοί, αλλά το πώς οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπουν στο ματς.

Και εδώ έρχονται τα καλά από το ματς στη Βαρκελώνη. Διότι υπήρχαν και τέτοια. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι για διάφορους λόγους στο «Καμπ Νου» δεν έπαιξαν ούτε ο Φορτούνης, ούτε ο Μάριν, ούτε ο Ανσαριφάρντ. Τρεις παίκτες δηλαδή, κυρίως ο Κώστας με τον Καρίμ που έρχονται με φόρα από τη Νέα Σμύρνη, πήραν τις ανάσες τους και είναι στο 100% για το πρώτο φετινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκης.

Γι’ αυτό, λέω, λοιπόν: άντε με το καλό να έρθει η Κυριακή, για να καταλάβουν οι καλύτεροι φίλοι του πρωθυπουργού μας τι εστί βερίκοκο. Και να δω μετά αν θα ξαναμαζευτούν να πανηγυρίσουν σε προπόνηση πριν από μεταξύ μας ματς…

Είδαμε τον Ολυμπιακό με την Μπαρτσελόνα και... περάσαμε καλά! Βάλαμε δυο γκολ και παίζαμε με παίκτη παραπάνω... τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες! Δείτε στο BAM TV τον Μπάμπη Χριστόγλου και τον Χάρη Τζωρτζάκη να βλέπουν τον θρύλο να παίζει στο "Καμπ Νόου" με την Μπαρτσελόνα του Μέσι! Ζήστε μαζί τους την εξέλιξη του σκορ και την προσπάθεια της ομάδας να σταθεί αξιοπρεπώς μέσα στο δυσκολότερο τερέν του κόσμου! Αγωνία, γέλιο, ατάκες και φυσικά οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Νικολάου! Δείτε το σχόλιο του Μπάμπη Χρσιτόγλου για τον 3-1 στο "Καμπ Νόου" και για το επόμενο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη!
Keywords
Τυχαία Θέματα