Επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική

23:24 8/5/2014 - Πηγή: Bam

Στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών εντάχθηκαν οι Βασίλης Κουρνέτας και Γιώργος Στεφάνου, μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με τον Ολυμπιακό, ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Μπήκαν στις προπονήσεις της Εθνικής οι Βασίλης Κουρνέτας και Γιώργος Στεφάνου, ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με τον Ολυμπιακό -με τον οποίο κατέκτησαν το

νταμπλ- οι δύο αθλητές ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάλιστα, ο Κουρνέτας επέστρεψε στην Εθνική μετά από 1,5 περίπου χρόνο απουσίας και δήλωσε για την επιστροφή του:

«Χαίρομαι που θα είμαι σ’ αυτή την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μαζί με τα νέα παιδιά για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που μου ζητήθηκε να βοηθήσω δεν μπορούσα να αρνηθώ. Επιστρέφω με θετική διάθεση και σίγουρα με πολύ καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του ντάμπλ με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω μαζί με όλους τους υπόλοιπους να καταφέρουμε να οδηγήσουμε την ομάδα ξανά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Η τελευταία προσθήκη που αναμένεται για την Εθνική είναι ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος θα επιστρέψει αύριο, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο (19.30) θα ξεκινήσει και η σειρά των φιλικών με την Εθνική Λετονίας, ενώ θα γίνουν άλλοι δύο αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή στις 19.00, στο κλειστό του Ρέντη.

Το τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος αμέσως μετά είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αθλητές και το προπονητικό τιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα