ΕΟΚ: «Προστατεύσαμε τον Ολυμπιακό»

18:24 20/12/2013 - Πηγή: Bam

Μετά τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, θέση στο θέμα της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τις προσκλήσεις του ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό πήρε με ανακοίνωσή και η ομοσπονδία.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η άρνησή της να δώσει τις δεκαπέντε προσκλήσεις που δικαιούται ο Ολυμπιακός για τον ημιτελικό του κυπέλλου

με τον Παναθηναϊκό στον υπάλληλο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, έχει να κάνει με την θέλησή της να προστατεύσει τους πρωταθλητές Ευρώπης, εξέδωσε η ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με το θέμα των προσκλήσεων του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό, γιατί δεν εξυπηρετεί την αλήθεια. Αντίθετα, εξυπηρετεί μόνο την ένταση και την οξύτητα, ενόψει της αναμέτρησης.

Αυτές είναι καταστάσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία εντάσεων, ενώ θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην αποφυγή ακριβώς τέτοιων καταστάσεων. Αποτελεί δε, απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας. Η ΕΟΚ αυτό που προσπάθησε να κάνει είναι να προστατεύσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας μια εξουσιοδότηση, όπως ήταν και το σωστό να γίνει. Οι προσκλήσεις ήταν στα γραφεία της ΕΟΚ και παραμένουν εδώ, προς διάθεση στον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα