Ελπίδες για Λο

06:55 22/12/2013 - Πηγή: Bam

Με τον Έισι Λο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να αυξάνει τις πιθανότητές του να είναι στην αποστολή συνεχίστηκε σήμερα (21/12) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Χαμόγελα στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Έισι Λο, που μετά την παρακέντηση που έκανε στο γόνατο μεσοβδόμαδα, προπονήθηκε για πρώτη φορά ατομικά και θέτει υποψηφιότητα να είναι στην δωδεκάδα του νοκ

άουτ ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (23/12).

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης, έκανε ασκήσεις χωρίς επαφή και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο προπονητής της ομάδας είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει, καθώς είναι λογικό να μην είναι 100% έτοιμος.

Σε ότι αφορά τον έτερο τραυματία, Μπρεντ Πέτγουεϊ, δεν γυμνάστηκε λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στην μέση από το ματς της Πέμπτης (19/12) με την Ζιέλονα στην Πολωνία. Θα δοκιμάσει αύριο στην τελευταία προπόνηση, να λάβει μέρος, λογικά θα τα καταφέρει και εκτός απροόπτου θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Νίκος Ζέρβας

Keywords
Τυχαία Θέματα