«Έχουμε φιλικό; Πάμε για προπόνηση»!

15:08 10/8/2013 - Πηγή: Bam

Παρά το αποψινό φιλικό απέναντι στη Βαλένθια, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν γλίτωσαν την προπόνηση και δούλεψαν επί ισπανικού εδάφους στις στημένες φάσεις.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και αντιμετωπίζουν απόψε (23.00) στο «Μεστάγια» τη Βαλένθια προπονήθηκαν κανονικά το πρωί του Σαββάτου, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες στο Μίτσελ στις στημένες φάσεις.

Ο Ισπανός

τεχνικός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των «στημένων», που μπορεί να βγάλει αρκετά «εύκολα» γκολ. Αυτό έγινε αντιληπτό και από το τελευταίο φιλικό της ομάδας στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στην Άντερλεχτ, όπου το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης «βγήκε» από κόρνερ και κεφαλιά του Σιόβα.

Όσον αφορά τα πλάνα για το αποψινό φιλικό, ο Μίτσελ δεν έκανε δοκιμές, στην προπόνηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των «νυχτερίδων», ωστόσο, φαίνεται πως έχει καταλήξει για τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Ο Μανιάτης θα είναι στα χαφ, έχοντας δίπλα του τον Φέισα, ενώ μπροστά όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν οι Βάις, Κάμπελ, Τσόρι και Σαβιόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα