Διαβασμένος

08:07 8/2/2013 - Πηγή: Bam

Είναι ο πρωταγωνιστής. Και επειδή πρόκειται για κάτι καινούργιο, αλλά και επειδή είναι ο Μίτσελ.

Μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα η οποία από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους πάντες. Με τον αέρα του. Την αύρα του.

Και για την ώρα κάθε του κουβέντα έχει και είδηση. Ο 50χρονος τεχνικός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση της Nova και αφού οριοθέτησε τους πρώτους του στόχους στην ομάδα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Και φάνηκε εξίσου διαβασμένος, μια και τόνισε ότι «έχω δει ήδη έξι

παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης. Τον γνωρίζω αρκετά καλά. Πιστεύω πως είναι μία καλή ομάδα. Και γι' αυτό και είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Και διεκδικεί με τον ΠΑΟΚ τη 2η θέση».

Οσο για τους στόχους του; «Εχω έρθει σε μία ομάδα η οποία είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και παίζει σε τρεις διοργανώσεις. Οπότε θέλω να καταφέρω να μη βαριούνται οι παίκτες να παίξουν. Θέλω οι παίκτες να συνεχίσουν ν' αγωνίζονται και να εκμεταλλευτούν την πορεία τους στο πρωτάθλημα σαν εμπειρία προκειμένου να γίνουν καλύτεροι στην Ευρώπη», είπε ο Μίτσελ ο οποίος αναφέρθηκε και στην ομάδα Νέων λέγοντας πως «εξαρτάται από εκείνους. Αν εκείνοι θέλουν να έρθουν. Αν το επιθυμούν, θα γίνει. Γι' αυτό είπα πως δίνω πολύ μεγάλη σημασία στις προπονήσεις. Απ' τις προπονήσεις θα παρακολουθώ καθημερινά την πορεία των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω πως το μέλλον του Ολυμπιακού πρέπει να βασίζεται πάρα πολύ και στη δουλειά των Ακαδημιών. Θα παρακολουθώ καθημερινά και την ομάδα των Νέων».

Ομως στόχος του είναι και η άμεση αλλαγή του θεάματος που προσφέρει η ομάδα. «Θα προσπαθήσουμε απ' την πλευρά μας να βοηθήσουμε την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν συντομότερα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ ωραίο θέαμα, το ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο. Να φάνει η πρόθεσή μας να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Και να μην ξεχνάει ο κόσμος πως πρόκειται για ένα σπορ, ένα άθλημα. Και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάσει. Να ευχαριστηθεί», είπε ο Μίτσελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα