Δεν τρέχει τίποτα ρε μάγκες!

23:45 21/5/2017 - Πηγή: Bam
Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει από την Κωνσταντινούπολη για την περηφάνια του Κόσμου του Ολυμπιακού που δεν πληγώθηκε από την ήττα και συνεχίζει να στηρίζει τους μάγκες του Πειραιά στο συναρπαστικό ταξίδι που χρόνια τώρα του προσφέρουν.

Ναι, ρε μάγκες! Δεν τρέχει τίποτα. Μοιραζόμαστε την πίκρα και την απογοήτευσή σας. Ξέρουμε ότι το θέλατε περισσότερο από εμάς. Φεύγουμε από την Πόλη στεναχωρημένη –δεν το κρύβουμε- αλλά με το κεφάλι
ψηλά. Το παλέψατε μέχρι εκεί που έπαιρνε μα η μπάλα είχε αποφασίσει διαφορετικά. Ταξίδευε μέχρι το τούρκικο καλάθι αλλά γούσταρε να βρίσκει σίδερο αντί να μπαίνει μέσα.

Ούτε τον μεγάλο αντίπαλο υποτιμάμε ούτε τα ρίχνουμε στην διαιτησία ούτε λέμε ότι χάσαμε άδικα. Ολυμπιακός είμαστε κι έχουμε την γενναιότητα να παραδεχόμαστε την ανωτερότητα των αντιπάλων στο συγκεκριμένο ματς. Θα γίνουν οι τεχνικές αναλύσεις και θα ειπωθούν πολλά για την ήττα και την καθίζηση στην τελευταία περίοδο. Εμείς όμως ξέρουμε: Ήταν ωραίο το ταξίδι που και φέτος μας προσφέρατε. Συναρπαστικό, μάγκικο, ηρωικό.

Όσα ζήσαμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα και φυσικά δεν τα παραγράφουμε επειδή το σήκωσαν οι Τούρκοι. Από εσάς, παίκτες, διοίκηση και προπονητή ένα πράγμα θέλουμε. Να συνεχίσουμε μαζί σας το ταξίδι. Έχουμε νιώσει τέτοια περηφάνια που δεν ξεχνιέται επειδή χάσαμε από κάποιον που εκείνο το βράδυ παίζοντας μέσα στην έδρα του ήταν καλύτερος. Στην εκτίμησή μας είστε πάντα κορυφαίοι και αναντικατάστατοι.

Μεγάλες ομάδες είναι εκείνες που βρίσκονται στα κορυφαία ραντεβού κι ο Ολυμπιακός τέτοια ομάδα είναι. Μακάρι στον επόμενο τελικό ο Σπανούλης κι ο Πρίντεζης να πάρουν το αίμα τους πίσω,. Ξέρουμε πως γίνεται, το έχουμε δει να συμβαίνει. Θα το δούμε ρε μάγκες του χρόνου στο Βελιγράδι. Εκεί σας δίνουμε από τώρα ραντεβού και ξέρουμε ότι θα είστε συνεπείς. Άντε ρε μάγκες, τελειώστε τώρα την δουλειά στην Ελλάδα. Ξέρετε εσείς!
Keywords
Τυχαία Θέματα