Χτύπημα Εμποκού στον Παναθηναϊκό για χρωστούμενα: "Νιώθουμε μόνοι"

01:04 13/5/2017 - Πηγή: Bam
Ο Κονγκολέζος μέσος δήλωσε στη NOVA ότι ορισμένες φορές αυτός και οι συμπαίκτες του αισθάνονται μόνοι τους καθώς και ότι υπάρχει θέμα με τις πληρωμές.

«Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ, αγωνίζομαι σε μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και επίσης τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου περνάμε εξαιρετικά στην Ελλάδα.

Το θέμα της παραμονής μου δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από την Κιέβο Βερόνα στην οποία ανήκω και είναι πρωτίστως θέμα
οικονομικό εάν θα υπάρξει η προσέγγιση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όμως υπάρχουν κάποια θέματα πληρωμών στην ομάδα τα οποία με… φρενάρουν.

Εγώ θέλω να μείνω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα.

Αισθάνομαι πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους έχω εξαιρετικές σχέσεις, συνεργάζομαι με έναν πολύ καλό προπονητή, όμως ορισμένες φορές αισθανόμαστε μόνοι μας στην ομάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι από τη διοίκηση που να βρίσκονται δίπλα μας για να μας στηρίξουν.

Θα έλεγα συνοπτικά ότι από τη στιγμή που δουλεύουμε καθημερινά θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε κανονικά τα δεδουλευμένα μας».

Ο Εμποκού αναφέρθηκε και στα πλέι οφς :

«Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι επειδή είχαμε ένα διάστημα απραξίας. Ισως να είναι και καλό που υπήρχε μία παύση. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε καλά.

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει η κατάσταση με τα πλέι οφ του Βελγίου, που σημαίνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να κάνεις τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Στους ποδοσφαιριστές αρέσει περισσότερο να παίζουν συνεχή ματς από το να έχουν περισσότερες προπονήσεις.

Στα πλέι οφ το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις αλλά και να τελειώσεις καλά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε μία καλή αρχή και να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση στη συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα