Χρέη Προέδρωνε και υπόχρεοι εκσόφλησης

13:37 7/12/2014 - Πηγή: Bam

Χρέη Προέδρωνε και υπόχρεοι εκσόφλησης

➜Εσείς στο εισπράττειν, είστε η ομάς. Τα πάιρνετε για να τα κουλαντρίσετε προσωπικώς χάριν της ομάς.

Aγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες κάτω των 25 σας ακσίζουν ολόθερμα συγχαριτήρια που με επιλέγετε για την αντικειμενική σας ενημέρωση και ειλικρινώς σας θαβμάζω και σας τιμάω που όσο νάναι τώρα που παίρνουν φωτιά τα ποδοσφερικά πράγματα με εμπιστέβεστε για τα καφτά και ζέοντα ζητήματα. Είναι γνωστό οτι είμαι λύνον κάθε απορίαν λόγω των απέραντων γνώσεών μου και της απέραντης εμπειρίας μου στο παραγοντιλίκι και επειδής είμαι διατελέσας και

διατελών ακόμη πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου, μπορώ αβάδιστα να σας διαφωτίσω και να κσεστραβωθήτε περί του πώς γίνεται το κουμάντο σε μία ομάδα. Πρώτον, θα πρέπει να κσεχωρίσουμε για ποιά κατηγορία μιλάμε. Εγώ, λόγω της γνώσης μου θα σας μιλήσω για την Λαμόγιο Λιγκ γιατί για τις αλλανές κατηγορίες μπορείτε να βρείτε πλεροφορίες και από αλλουνούς, όπως ο φίλος μου ο Μάκης, που ναι μεν είχε ενα αποτυχόν διάστημα στη μεγάλη κατηγορία αλλά αφτό συνέβη γιατί του χαλάσανε το στομάχι οι ακριβοί καφέδες και ειναι περιορισμενος σε ίδρυμα σωφρονισμού. Ομως, επειδής είναι πανεπιστήμιος άνθρωπας, δεν δικαιούται αδείας εκπαιδεφτικής για να είναι βγαίνων από το ίδρυμα και να είναι μοιράζον απλόχερα μετά μικρού τιμήματος τα μυστικά του. Διότι άνεφ τιμήματος όποιος είναι μαθαίνων μυστικό του Μάκαρου, πάει άκλαφτος αλλά με παπουτσάκι σένιο. Τσιμεντένιο.

Οπως ειναι εβρέος γνωστό, η ιδιοχτησία μίας ποδοσφερικής ομάδας είναι ακριβό χόμπη, θέλει πολλά φράγκα και κινέζικο κινητό αλλά μην τρομάζετε και φοβηθήτε ότι ποτέ δεν θα μπορέσετε να γίνετε πρόεδροι επειδής είστε χαμηλόμιστοι και έχετε τίποτε κινητά σίγιου ή κοσμομπίζνες. Κινητόν είναι εφκόλως ρισκόμενον, μέχρι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι κατέχων. Περιπλέον, ναι μεν χρειάζουντε εβρά αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι δικά σας. Θα μου πείτε εβλόγως «και που θα τα βρούμε;». Εμ, γιαφτό είμαι εδώ.

Λεφτά υπάρχουνε παντού. Στις τράπεζες ας πούμε. Στον ΟΠΑΠ και στο κράτος που δίνουνε στις ομάδες διαφιμήσεις και επιχορηγήσεις. Μετά, λεφτά έχουνε και τα εισιτήρια και τα τηλεοφτικά δικεώματα και οι χορηγοί που γουστάρουνε να διαφημιστούνε. Και άμα δεν γουστάρουνε, στέλνετε τον Μήτσον Ντουλάπαν και φίλους και πείθονται μετά από σχετικήν ολιγόλεπτον συζήτησιν.

Και βεβεα ιππαρχει και το κόλπο με τις μεταγραφές αλλά εκεί θέλει μία άλφα ικανότης και μία άλφα αλφα επίσης εμπειρία για να πουλάς ακριβά και να αγοράζεις φτηνά όπως ο συνάδερφος πρόεδρας του Γάβρου. Αμα λοιπόν ιππάρχουνε τόσες κάνουλες που ρίχνουνε λεφτά στην ομάδα, πρέπει να είσαστε ντιπ Χαρδούβελης για να βάλετε από την τσέπη σας. Βέβεα ιππάρχει και το ενδεχόμενο να κονομήσετε εβρά και από την Εβρώπη αλλά αφτή είναι σε άλλη πίστα και δεν μπορείτε να τα παντελονιάσετε αμα δεν τελειώσετε πρώτα τα εφκολα. Αν παρελπίδα έχετε μερικά λεφτά στην άκρη για αδιεφκρίνιστους λόγους και νιώθετε μία παρορμηση να τα σπρόκσετε στην ομάδα, καταρχήν θα πρέπει να φαίνεται στα βιβλία ότι τα κάνετε δάνειο στην ομάδα και με την πρώτη εφκερία τα πέρνετε πίσο κατεπειγόντος.

Μετα να έχετε ιπόπση σας ότι όσα και να δανειστείτε ή όσα έκσοδα και να κάννετε δεν είναι προσωπικά αλλά είναι της ομάδας. Εσείς στο εισπράττειν, είστε η ομάς. Τα πάιρνετε για να τα κουλαντρίσετε προσωπικώς χάριν της ομάς. Αμα μάλιστα η ομάς έχει περιουσιακά στοιχεία στο όνομά της, μπορείτε άνετα να πάτε σε μία τράπεζα, εκπροσωπώντες την ομάδα και να τηνε βάλετε την ομάδα να δανειστεί. Αμα τυχόν χρειαστούνε τίποτες ιππογραφές, για να έχετε το κεφάλι σας ίσυχον, το έχω κσανασυμβουλέπσει, βάλτε τον ταμία να ιππογράπσει μην τυχόν και. Στην προκείμενην περίπτωση, το μόνο πρόβλημα είναι να διαλέκσετε τράπεζα και το ποσόν. Συνβουλή.

Δεν πάμε ποτές στην τράπεζα γιια δανεισμό μικροποσών, παρά μόνο για σοβαρά ποσά. Απαξ και χρωστάς στην τράπεζα με κανονισμένες δόσεις, είσαι υπέχων ιποχρεωσην δεν είσαι χρωστών.

Αλλωστε ουδής σοβαρός μπίζνεσμαν κάνει μπίζνα χωρίς δανεικά, τα οποία ενανάγκη θα πληρωθούν από τους φορολογούμενους. Μετά πρέπει να σας πο ότι ο κάθε πρόεδρας έχει και τα τυχερά του που είναι θέμα πρωτοβουλίας και όπως λέμε στη γλώσα μας, είναι θέμα τάιμινγκ και εμπειρίας. Ας πούμε ένα ματσάκιον μπορεί κάποια στιγμή να πουληθεί και να ορίσετε εσείς αφτοπροσώπως την τιμήν που δεν περνάει από κανένα βιβλίον λογιστικόν, αλλά χώνεται αφτομάτως στην φιλόστοργον τσέπη σας. Βεβαίως, εδώ χρειαζούμενη είναι μία οργάνωση με κοράκια πρόθυμα και πλαινούς και κάτις παιδιά για τα θελήματα και εναν λίνκ σε μπουκάδικον Ασίας αλλά αφτά είνε εγκληματικά πράγματα, μόνο αμα σε πιάσουνε όμως.

Ειμαι της γνώμης και είναι προκύπτον από της εμπειρίας μου, ότι με δύο χρόνια προεδρία, βγαίνει κύρια κατοικία άνω των 150 τμ, ανάλογον εκσοχικόν με ιπέθρια μπανιέρα μεγάλη, τρία αμάκσια απο τα οποία το ένα τζηπ και καμιά οκτακοσάρα σε τραπεζικό λογαριασμό μίνιμουμ, αν δεν πουλήσετε την ομάδα φέβγοντας. Αν πουλήσετε, είστε έτοιμος για μεγάλα πράγματα και είναι σίγουρο ότι κάπου θα έχουμε συναντηθεί, μα Τίρυνθα, μα Κασσανδρα, μα Αλικαρνασσό, μπορεί και Κορυδαλλό.

Δια το γνήσιο της υπογραφής.

Δρ. Μητσάρας Φουρκέτας, ο τρία

Πι (πέχτης, προπονητής, πρόεδρος).

Keywords
Τυχαία Θέματα