Χωρίς τέσσερις «βασικούς» ο Μίτσελ

13:27 30/11/2013 - Πηγή: Bam

Εκτός του τραυματία Κώστα Μήτρογλου, ο Μίτσελ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού ματς του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές από τους θεωρητικά «βασικούς».

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον

Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, όμως αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα ματς.

Ο λόγος για τους Φουστέρ, Χολέμπας, Σιόβα και Σαλίνο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Κάρολ, Ιμπαγάσα και Μεντζανί.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και πίεσης, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τακτική. Δεν έλειψαν, όμως, και οι στημένες φάσεις από την προπόνηση.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα