Χαστούκιζε δημόσια τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

11:37 15/4/2015 - Πηγή: Bam

Νέα αποκάλυψη άσκησης σωματικής βίας κατά του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη από συμφοιτητή του της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, έρχεται να συνθέσει ακόμη περισσότερο το μοιραίο παζλ.

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά προπηλακισμού και χειροδικίας κατά του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, από συμφοιτητές του.

Ο νέος κύκλος ανακρίσεων φοιτητών για το θάνατο του Βαγγέλη, που βρέθηκε στις 15 Μαρτίου νεκρός σε ερημική

τοποθεσία των Ιωαννίνων, έφερε στο φως νέα στοιχεία.

Αποκαλύφθηκε ακόμη ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας κατέθεσε στις Αρχές ότι συμφοιτητής του άτυχου 20χρονου, τον είχε χλευάσει και του είχε επιτεθεί.

Συγκεκριμένα, ο φοιτητής απευθύνθηκε κοροϊδευτικά στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αντέδρασε και έτσι ο πρώτος του επιτέθηκε χαστουκίζοντάς τον.

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση καθηγητών και σπουδαστών για να σταματήσει ο νεαρός να χτυπά τον Βαγγέλη.

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 20χρονου φοιτητή, σοκάρουν.

Για πρώτη φορά ο κ. Βουγιουκλάκης ανέφερε ότι «έλειπε το 15-20% της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη…», και επανέλαβε ότι «τα υπάρχοντα στοιχεία προσανατολίζουν θετικά στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας».

Σημείωσε, τέλος, χαρακτηριστικά πως η ταυτοποίηση έγινε με DNA, γεγονός που καταδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, 37 ημέρες μετά την εξαφάνισή του στις 6 Φεβρουαρίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα