Μποτία: "Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα"

12:28 16/10/2016 - Πηγή: Bam
Ο Αλμπέρτο Μποτία σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ στο Πρωτάθλημα, στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, και δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στόπερ, μετά τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2, στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Είσαι άνθρωπος του... φθινοπώρου. Σκοράρεις κάθε Οκτώβριο, όπως αποδεικνύεται. Και πέρυσι το έκανες.

"Φαίνεται πως είναι αλήθεια. Και πέρυσι
συνέβη το ίδιο. Όπως και να 'χει, είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει".

Κρατούσες το κεφάλι σου στη λήξη του ημιχρόνου. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

"Δέχθηκα ένα χτύπημα. Έκανα 5 ράμματα για... ενθύμιο".

Συνήθως οι αμυντικοί ρίχνουν παραπάνω κλωτσιές. Εσύ δέχεσαι όπως φαίνεται γιατί και σε άλλο ματς είχες τραυματισμό.

"Καμιά φορά συμβαίνει και αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το δεχόμαστε. Άλλη φορά χτυπάς εσύ, άλλες φορές οι άλλοι. Μακάρι να συνεχίσουμε με λιγότερα χτυπήματα".

Αντιληφθήκαμε πως ήταν πολύ δύσκολο ματς. Με αρκετή ένταση. Πώς το έζησες;

"Ναι, έτσι ήταν. Παίξαμε με μία δυνατή ομάδα στο σπίτι της. Είναι αλήθεια. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Κάθε χρόνο εδώ δυσκολευόμαστε. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και δυνατός. Με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Σταθήκαμε καλά. Τα πράγματα ήταν υπέρ μας και καταφέραμε να κερδίσουμε".

Οι στημένες φάσεις πέρυσι ήταν όπλο του Ολυμπιακού. Φέτος ως τώρα όχι. Είναι τυχαίο; Γίνεται δουλειά και θα φανεί στην πορεία;

"Είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι τις φάσεις που σου παρουσιάζονται φυσικά και τις στημένες. Πέρυσι το κάναμε πολλές φορές. Μπορούμε και φέτος να το κάνουμε πιο πολλές φορές".

Είναι κοντά η ομάδα ώστε να βρεθεί σε φουλ φόρμα;

"Πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε δρόμο. Είναι αρχή ακόμα. Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Πολλά πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε. Έτσι είναι, όμως. Άλλες φορές είμαστε λίγο καλύτεροι, άλλες λίγο χειρότεροι. Προσπαθούμε να φέρνουμε τα πράγματα εις πέρας".

Και μία προσωπική ερώτηση. Είσαι τρία χρόνια εδώ, πώς σου φαίνεται η Αθήνα; Πώς σου φαίνεται το ποδόσφαιρό μας;

"Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ. Εξεπλάγην θετικά όταν ήρθα και από την πόλη και από το ποδόσφαιρο. Ζω καλά. Προσπαθώ να απολαμβάνω στιγμές και στην προσωπική μου ζωή και στο ποδόσφαιρο. Συνεχίζει η Μούρθια να είναι το αγαπημένο μου μέρος, αφού εκεί είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου".
Keywords
Τυχαία Θέματα