Μπλατ: «Αυτό που έκανε ο Παπανικολάου ήταν εξαιρετικό»

00:55 9/1/2019 - Πηγή: Bam
Το καπέλο στους παίκτες του έβγαλε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την απίθανη ανατροπή του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια κάνοντας ειδική αναφορά στον ήρωα της βραδιάς, Κώστα Παπανικολάου.
από μας και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Όμως σε ένα ματς 40 ή 45 λεπτών μπορείς αν μείνεις ενωμένος μπορείς να κερδίσεις τις αντιξοότητες και το κάναμε σήμερα. Πολλά παιδιά έκαναν μεγάλες φάσεις, αλλά ειδικά αυτό που έκανε ο Κώστας ήταν εξαιρετικό. Το διασκέδασα πολύ, ελπίζω κι εσείς. Για αυτή την ομάδα μια τέτοια νίκη είναι πολύ παραπάνω από μια απλή νίκη, γιατί χτίζει χαρακτήρα», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />


Αναφορικά με τα 11 λεπτά του Σπανούλη είπε: «Δεν ήταν το πλάνο να παίξει 11 λεπτά. Απλώς κοουτσάρω όπως θεωρώ ότι έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Χρησιμοποίησα πεντάδες με μεγαλύτερο μέγεθος, που στην άμυνα θα λειτουργούσαν καλύτερα. Το έκανα και στο ματς με τη Φενέρ, αλλά χάσαμε. Είναι ασυνήθιστο να παίζει 11 λεπτά πάντως και δεν θα το δούμε πολύ, το εγγυώμαι αυτό. Με ξέρετε και ξέρετε την καριέρα μου. Έχω προπονήσει κάποιους πολύ μεγάλους παίκτες και ο Σπανούλης είναι από τους κορυφαίους. Όμως αν νιώσω ότι πρέπει να τον αποσύρω στον πάγκο, αυτό θα κάνω».

Τέλος, για το ενδεχόμενο προσθήκης είπε: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω ώστε να σταματάτε να με ρωτάτε (γέλια). Μου αρέσει η ομάδα που έχουμε και κάνουμε κάτι θα είναι κάτι εξαιρετικό. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος με το γκρουπ παικτών που έχουμε. Αν φέρναμε έναν νέο παίκτη πριν το αποψινό ματς, θα το χάναμε, γιατί δεν θα είχαμε τη χημεία και τη νοοτροπία. Μπορεί στη διαδρομή να γινόμασταν καλύτεροι, αλλά σήμερα δεν θα κερδίζαμε. Είναι εύκολο να αποκτήσεις παίκτη, μπορώ να το κάνω και τώρα, αλλά δεν είναι το σωστό αυτή τη στιγμή. Θα δούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Μπλατ, Αυτό, Παπανικολάου,blat, afto, papanikolaou