Μπαρτζώκας: «Νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια»

00:40 15/3/2014 - Πηγή: Bam

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελόνα, ο προπονητής των ερυθρολεύκων Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, αλλά και στην αναγκαιότητα για νίκες στα εναπομείναντα ματς.

Αναλυτικά, ο Έλληνας coach δήλωσε:

«Εμείς προσπαθήσαμε για 40 λεπτά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια αμυντικά, είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση, δημιουργήσαμε σωστές προϋποθέσεις για καλά σουτ, αλλά

δεν είχαμε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη που χρειάζεται ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο.

Στην ουσία η Μπαρτσελόνα πήρε το ματς με το βάθος στον πάγκο της. Εμείς είχαμε βασικές απουσίες καθώς έλειπαν οι Σπανούλης και Πρίντεζης.

Θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια που έβγαλε η Μπαρτσελόνα στο τέλος και σε όλο το ματς γενικότερα και εμείς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε ως το τέλος. Τώρα έχουμε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο TOP-16, θέλουμε τη νίκη σε όλα, για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα και καλή συνέχεια».

Αναφορικά με την επιστροφή των Σπανούλη και Πρίντεζη στα παρκέ, ο 48 τεχνικός ανέφερε: «το ιατρικό τιμ λέει πως και οι δύο, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, θα είναι μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα