Ατομική απόδοση παικτών

23:50 1/9/2013 - Πηγή: Bam

Ο Σταύρος Καλογεράκης αναλύει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στην επιβλητική νίκη (με σκορ 5-0) επί του Λεβαδειακού για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


Ρομπέρτο: Ο Ισπανός ήταν αυτό που λέμε αχρείαστος, αλλά δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε να επέμβει σε διάφορες σέντρες που κατευθύνθηκαν στην περιοχή του.

Σαλίνο: Πολλά τρεξίματα από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Ο Βραζιλιάνος είναι αυτό που έλειπε στα δεξιά μετά την παραχώρηση του Τοροσίδη στην Ρόμα.

Μανωλάς:

Δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα. Επίσης, προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα στις στημένες φάσεις.

Σιόβας: Το ίδιο και για τον Μήτσο. Καλή παρουσία, αν και οι επιθετικοί του Λεβαδειακού δεν απείλησαν ιδιαίτερα τα «ερυθρόλευκα» καρέ.

Μπονγκ: Δεύτερη παρουσία για τον Καμερουνέζο. Πάλι καλά λόγια έχουμε να πούμε. Δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας. Τρέχει πάνω-κάτω και διαθέτει εξαιρετική ασίστ. Θα φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

Μανιάτης: Ένα αθόρυβο μηχανάκι στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Προσπαθούσε να σταματήσει την όποια επιθετική προσπάθεια επιχειρούσαν να δημιουργήσουν οι αντίπαλοι παίκτες.

Σάμαρης: Ο μικρός δείχνει πολύ καλά χαρακτηριστικά και το μέλλον του ανήκει. Πολύ καλή συνεργασία με τον Μανιάτη και περιμένουμε περισσότερα από εκείνον.

Φουστέρ: Την τελευταία πάσα (ασίστ) και στα τρία γκολ του Μήτρογλου είχε σήμερα ο Ισπανός. Πολύ καλή παρουσία, δηλώνει με κάθε τρόπο ότι είναι χρήσιμος.

Κάμπελ: Έτρεψε και πάλεψε αρκετά, ενώ έφαγε και πολύ ξύλο από τους Βοιωτούς.

Ολαϊτάν: Μέτρια παρουσία του νεαρού Νιγηριανού. Περιμένουμε να δούμε όσα μας έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Σαβιόλα: Ήταν να μην πάρει φόρα… Κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας. Εξαιρετικές οι ατομικές του ενέργειες, τις οποίες θέλει να βλέπει κάθε φίλαθλος.

Βάις: Ανέβασε την ταχύτητα του Ολυμπιακού με την είσοδό του, κερδίζοντας αρκετά φάουλ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μήτρογλου: Τι να πει κανείς για την αποψινή εμφάνιση του Κώστα; Τα λόγια είναι περιττά όταν ένας παίκτης πετυχαίνει χατ-τρικ μέσα σε 25 λεπτά συμμετοχής. Επίσης, είδαμε – έστω για λίγο – την εξαιρετική χημεία που έχει με τον Σαβιόλα. Κόουτς, άκουσες;

Ιμπαγάσα: Ο γερο-Ιμπαγάσα επέστρεψε… Μία ασίστ, αφού πρώτα «χόρεψε» τους αντίπαλους αμυντικούς, για τον Αργεντινό, ο οποίος κυκλοφόρησε εξαιρετικά για την ομάδα την μπάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα