Ακόμα ψάχνεται…

10:19 4/8/2013 - Πηγή: Bam

Την αγωνιστική του ταυτότητα ψάχνει ακόμα ο Ολυμπιακός αφού έκανε εμφανές στο χθεσινό φιλικό με τη Λίβερπουλ πως δεν την έχει βρει ακόμα. Πόντους κερδίζει ο Σισοκό.

Η κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό φιλικό με τη Λίβερπουλ έβγαζε μάτι. Μπορεί ατομικά ο Κάμπελ (ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού), ο Τσόρι, ο Βάις, ο Σαβιόλα, ο Μήτρογλου, ο Μασάντο, ο Μανιάτης να είναι πολύ καλοί παίκτες αλλά είναι εμφανές πως

ακόμα ομάδα δεν έχουν φτιάξει. Οι Άγγλοι δεν έπιασαν καμία σπουδαία απόδοση αλλά στο διάστημα που πίεσαν, το έκαναν εύκολα και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μίτσελ φαίνεται πως ακόμα ψάχνει να δει πως μπορεί να «δέσει» αυτούς τους καλούς παίκτες που διαθέτει και προσπαθεί να βρει τον τρόπο που ο Ολυμπιακός θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Οι Πειραιώτες προβλημάτισαν με την απόδοση τους για ακόμα ένα φιλικό κυρίως γιατί σε κανένα τομέα δεν λειτούργησε σωστά, ούτε στον δημιουργικό αλλά ούτε στον ανασταλτικό. Βέβαια, απομένουν ακόμα δύο δυνατά φιλικά προκειμένου τόσο ο Ισπανός προπονητής όσο και οι παίκτες να διορθώσουν κάποια πράγματα και να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Κάπως έτσι έχουν τα αγωνιστικά και σίγουρα υπάρχει ένα «κενό» στο κέντρο εκεί που ο Ολυμπιακός φαίνεται αν θέλει ενίσχυση. Κάπου εδώ έρχεται ο Σισοκό, του οποίου η περίπτωση κερδίζει πόντους. Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος συνεργάζεται και με τον Βάις, βρέθηκε χθες στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και δεν αποκλείεται να συνομίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αφού το «παρών» έδωσαν τόσο ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Γιάννης Βρέντζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα