Αυξάνονται οι πιθανότητες

07:02 23/4/2013 - Πηγή: Bam

Στο γήπεδο αντέχει και κάνει τη διαφορά, ακόμη και στα 37, όσο μπορεί να αγωνιστεί.

Το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι και όπως και να το κάνουμε, πάντα οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν.

Ο προγραμματισμός για τον Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν να μην υπογράψει και νέο συμβόλαιο, για να προχωρήσει και η αναγκαία ανανέωση, ωστόσο με την παρουσία του στο γήπεδο φαίνεται ότι υποχρεώνει τον Ολυμπιακό

να κάνει δεύτερες σκέψεις, να τον κρατήσει για μία ακόμη σεζόν.

Οριστική απόφαση δεν προκύπτει, άλλωστε όλα τα ζητήματα είναι αυτήν τη στιγμή ανοιχτά. Και ο ίδιος έχει πει ότι περιμένει την ομάδα. Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία ότι μία κουβέντα έχει ήδη γίνει προς την κατεύθυνση της παραμονής.

Οχι οριστική και τέτοια που να δεσμεύει καμία από τις δύο πλευρές. Διότι, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πλευρά του Αργεντινού, που έχει πει ότι θα παίξει για έναν ακόμη χρόνο, με προτεραιότητα τον Ολυμπιακό.

Οι εναλλακτικές λύσεις είναι γνωστές, με την πρόταση από το Κατάρ και το ενδεχόμενο της Μαγιόρκας, αν φυσικά μείνει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε και μία άλλη κρούση και μάλιστα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι αφορά στον... ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κρούση δεν έγινε από κάποιον που παίζει επίσημα ρόλο αυτήν τη στιγμή στις εξελίξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης (Τσιστιακόφ, Ζαγοράκης, Βρύζας, Γεωργιάδης), αλλά η ερώτηση που έγινε σε άνθρωπο που είναι κοντά στον Ιμπαγάσα ήταν αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική του ΠΑΟΚ.

Η αλλαγή σκηνικού με τον Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, αν τελικά επιβεβαιωθεί και στην πράξη (διότι και να αποφασιστεί θα πρέπει και ο ίδιος να αποδεχθεί ότι δεν θα είναι βασικός, αλλά και προφανώς δεν θα έχει το ίδιο συμβόλαιο), δεν αναιρεί τον προγραμματισμό για απόκτηση κεντρικού χαφ, που θα κάνει τη διαφορά.

Οι προτεραιότητες όπως είναι γνωστό είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Ιμπαγάσα και ενός αντί- Μιραλάς και λέγεται ότι στη διοίκηση με εντολή Μαρινάκη θα ψάξουν και για ένα, δύο καλά ονόματα το καλοκαίρι.

Με προϋποθέσεις βέβαια, αφού δεν θέλουν «τελειωμένους» παίκτες και φυσικά θα πρέπει να θέλει κάποιος να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο, λόγω της κρίσης.

Θα γίνουν και οι υπόλοιπες κινήσεις, αφού ο Μίτσελ έχει ψαχτεί και βγια έναν ακόμη μέσο και για γκολκίπερ, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν ακόμη ακραίο μπακ, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα φύγει κάποιος βασικός, με καλή πρόταση από το εξωτερικό. Και ειδικά αν φύγει κάποιος από τους δύο επιθετικούς, Τζεμπούρ ή Μήτρογλου.

ΣΑΝΤΣΕΘ, ΣΚΕΠΟΒΙΤΣ, ΡΟΥΜΠΕΝ


Πολλοί μάνατζερ ήταν προχθές στο Καραϊσκάκη. Και ήταν παρόντες και στο δείπνο στο «V' Ammos» που έκανε ο Μαρινάκης στην ομάδα. Ανάμεσα στους ατζέντηδες ήταν ο Αγκιλέρα (του Μίτσελ), ο Ιμπάνιεθ, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση από τη συνεργασία με τον Βαλβέρδε και στους πελάτες του είναι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β, Ιλιε Σάντσεθ και ο Ραμαντάνι, εκ των ιδιοκτητών του γραφείου στη Σερβία, που έχει κάνει πολλές δουλειές με τον Ολυμπιακό (Πάντελιτς, Φέισα, Κάταϊ, Γκρμπιτς και ήταν μέσα και στην υπόθεση του Στορκ).

Το γραφείο έχει τα δικαιώματα του διεθνή Σέρβου φορ Σκέποβιτς, που όπως έχουμε γράψει έχει τσεκάρει επανειλημμένα ο Κοβάσεβιτς και χθες δήλωσε ότι θα φύγει από την Παρτίζαν, λόγω κόντρας με τους οπαδούς και τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι πιθανός προορισμός του είναι ο Ολυμπιακός!

Από τη διοίκηση τονιζόταν ότι δεν έγινε συζήτηση με κανέναν για παίκτες κι ότι ήρθαν για τη φιέστα, αν και ειδικά οι Ιμπάνιεθ, Ραμαντάνι είχαν σχεδόν συνέχεια συζητήσεις με τους Κοβάσεβιτς, Λορένθο, που ήταν στο ίδιο τραπέζι. Για τον δε μάνατζερ του Μίτσελ, τον Αγκιλέρα, στην Ισπανία έχουν την πληροφορία ότι ασχολείται με τον Ρούμπεν, τον γκολκίπερ της Μάλαγα που παίζει δανεικός στη Βαγεκάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα