Αεροπλάνο συντρίβεται σε ποτάμι!

10:40 4/2/2015 - Πηγή: Bam

Στους 12 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών, 18 άτομα αγνοούνται και 28 έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής από την συντριβή αεροσκάφους με 58 επιβαίνοντες νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε ποταμό της Ταϊβάν. Συγκλονιστικές εικόνες σε βίντεο όπου φαίνεται το αεροπλάνο να συντρίβεται, αφού πρώτα περνάει ξυστά από δρόμους και κτίρια.

Κρίσιμο 48ωρο για την Ελλάδα και την Ευρώπη με τέσσερα ραντεβού καθοριστικής σημασίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στο εξωτερικό. Σε λίγα λεπτά ο πρωθυπουργός βλέπει στις Βρυξέλλες τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στο Παρίσι, προσκεκλημένος του Φρανσουά Ολάντ. Συνάντηση αυτή την ώρα (10.30 π.μ.) Βαρουφάκη – Ντράγκι στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη, και αύριο Πέμπτη το ραντεβού Βαρουφάκη – Σόϊμπλε στο Βερολίνο.

Οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, αλλά και για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, και οι πρώτες αντιδράσεις των Ευρωπαίων, κυριαρχούν και σήμερα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης: BBC και “Ντόϊτσε Βέλε” κάνουν λόγο για θετικό αλλά συγκρατημένο καλωσόρισμα, αντίθετα η επίσης γερμανική “Ντι Βελτ” βλέπει απόρριψη της βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης της Ελλάδας.

Σε κάδο απορριμμάτων στη Νέα Σμύρνη εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική αργά χθες το βράδυ πολυσέλιδη προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

Μία ακόμη δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι του Έβρου. Ολόκληρη η περιοχή κατά μήκος του ποταμού, βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ορατό τον κίνδυνο να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες έντονες πλημμύρες.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη όταν τρένο που μετέφερε επιβάτες συγκρούστηκε με τζιπ στην πόλη Γουάϊτ Πλέϊνς, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη πυρκαγιά, μετέδωσε το ABC News.

Ευθύνες και στον συνοδηγό σε τροχαίο υπό την επήρρεια μέθης επέρριψε ο Άρειος Πάγος! Το Δ' τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου έκρινε ότι ο συνοδηγός αυτοκινήτου που γνωρίζει ότι ο οδηγός είναι μεθυσμένος και παρ’ όλα αυτά δέχεται να επιβιβαστεί, είναι συνυπαίτιος κατά 30% σε περίπτωση ατυχήματος.

ΚΑΙΡΟΣ: Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης στην Αττική, με αραιή συννεφιά και τη θερμοκρασία στην Αθήνα στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα