Άδωνις : «Θα διώξω τους εκβιαστές»!

09:49 28/11/2013 - Πηγή: Bam

Με … κόκκινη κάρτα απειλεί τους απεργούς του ΕΟΠΥΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μόνον τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται τουλάχιστον ως την Παρασκευή στα ιατρεία του Οργανισμού.

Το σκληρό πρόσωπό του έδειξε γι’ άλλη μία φορά ο υπουργός Υγείας, το πρωί της Πέμπτης. Σε δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης

είπε ότι «έχει έτοιμο Plan B που δεν θα αρέσει καθόλου σε όσους εκβιάζουν -όπως είπε- το κράτος», «φωτογραφίζοντας» τους απεργούς του ΕΟΠΥΥ.

Σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε τους γιατρούς του Οργανισμού, να σταματήσουν την απεργία.

Σε διαφορετική περίπτωση ανέφερε ότι θα θέσει σε εφαρμογή Plan B, που προβλέπει απολύσεις στον ΕΟΠΥΥ.

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Οργανισμού κατέρχονται από την περασμένη Δευτέρα σε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Αποτέλεσμα είναι, όμως, να ταλαιπωρούνται τα σχεδόν 9 εκατομμύρια (!) ασφαλισμένων, αφού τα ιατρεία υπολειτουργούν και δέχονται μόνον τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

«Δεν πρόκειται να κρατήσω στο Δημόσιο ανθρώπους που δεν τους χρειάζεται» και πρόσθεσε : «Δεν θα αφήσω κάποιον να νομίζει ότι θα εκβιάζει το κράτος…».

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ θα απέχουν από τα καθήκοντά τους έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Λες, όταν επιστρέψουν να μην βρουν τη δουλειά τους ;

Με την Τρόικα που γυρνάει την ίδια ημέρα, ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει!

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα