«Αδιανόητες οι φετινές επιτυχίες μας»

11:08 25/5/2014 - Πηγή: Bam

Στην αδιανόητη επιτυχία να έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός τους δύο φετινούς τίτλους του στο γυναικείο πόλο μέσα στην έδρα των αντιπάλων στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι αδικία για μια ομάδα να χάνει τον τίτλο στα πέναλτι, όμως θεωρεί πως και οι δυο ομάδες έδειξαν το μεγαλείο τους, «αποθεώνοντας την τερματοφύλακά του.

Αναλυτικά: «Φέτος, αυτό που έχουμε κάνει είναι αδιανόητο. Και τα δύο τρόπαια τα πήραμε στην έδρα του

αντιπάλου. Το LEN Trophy στη Φλωρεντία, το πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη. Όταν ένας τελικός κρίνεται στα πέναλτι, ο άλλος θα έχει το αίσθημα της αδικίας. Και οι δύο ομάδες ανεβάσαμε πολύ ψηλά το επίπεδο. Να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια, τα κοριτσάκια μου, αυτό που κάναμε θα μας πάρει καιρό να το συνειδητοποιήσουμε.

Ήμασταν κοντά σε όλα τα παιχνίδια, αλλά, όταν από 5-3 πέρασε μπροστά η Βουλιαγμένη με 6-5, φοβήθηκα, λόγω της εμπειρίας του ΝΟΒ. Αλλά ισοφαρίσαμε, πήγαμε στα πέναλτι και, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, νικήσαμε. Είχαμε και πάλι σε φοβερή μέρα την τερματοφύλακά μας, που είναι καταπληκτική γκολκίπερ, αλλά και τα άλλα κορίτσια ήταν αλάνθαστα.

Το έχω πει πολλά χρόνια πριν, ότι τίτλο κατακτώ είναι αφιερωμένος στον πατέρα μου, που "έφυγε" πριν τέσσερα χρόνια».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Δήμου τόνισε πως: «Καταρχάς, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Είναι ένας τίτλος που επιθυμούσαμε και εμείς διακαώς. Παρά το γεγονός πως ήμασταν καλοί καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, δεν τελειώσαμε τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο. Πιστεύω πως ο σημερινός αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αν και θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρόπαιο από χθες.

"Αγκαλιάσαμε" τον τίτλο στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά κάποιοι μας το στέρησαν, όπως και τη δική μου παρουσία στους πάγκους στον σημερινό τελικό. Εγώ σέβομαι και τηρώ τους θεσμούς, αλλά πρώτη φορά στην καριέρα μου συναντώ τέτοιο φαινόμενο. Ήμουν στη κερκίδα και αισθανόμουν σαν κακοποιό στοιχείο. Ωστόσο, θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για τη σκληρή δουλειά τους και να τις ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό που έδειξαν όλη τη χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα