6 θαυμάσιοι λόγοι να ταξιδέψετε τον Σεπτέμβριο

19:35 21/9/2014 - Πηγή: Bam
Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων καιοι ταξιδιωτικές προσφορές στα τέλη Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο είναι πολύ πιο ελκυστικές από ό,τι συνήθως.

Επομένως, η καλύτερη λύση είναι να περιμένετε το τέλος του καλοκαιριού και να κλείσετε τελευταία στιγμή ένα ταξίδι σε προορισμό που διαφορετικά δεν θα επιλέγατε άλλη εποχή. Εάν δεν το έχετε ήδη σκεφτεί, η PayPal σας δίνει τους βασικότερους

λόγους για να το αποφασίσετε.

1. Πολύ φθηνότερες προσφορές. Μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών, λιγότερος κόσμος ταξιδεύει, κυρίως επειδή στις περισσότερες χώρες τα σχολεία έχουν μόλις ξεκινήσει ή ανοίγουν σύντομα, οπότε οι οικογένειες με παιδιά δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να μετακινηθούν. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες το γνωρίζουν καλά, οπότε οι προσφορές την περίοδο αυτή διαφέρουν σημαντικά από εκείνες της υψηλής τουριστικής σεζόν και τείνουν να είναι πολύ πιο οικονομικές.

2. Ελκυστικές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος μοιάζει εξίσου ιδανική, εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε μόνοι σας και όχι με γκρουπ, σχεδιάζοντας το ταξίδι σας ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο από τον καναπέ σας. Πολλές δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πραγματικά χαμηλές τιμές σε πτήσεις, που ενδέχεται να σας παρακινήσουν να λάβετε την απόφαση να επισκεφτείτε έναν υπέροχο μακρινό ή και εξωτικό προορισμό. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το γεγονός ότι υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα θέσεων και σε πτήσεις charter. Μία από τις εταιρείες αυτές είναι η Ryanair, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω PayPal, χάρη στην πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών.

3. Χωρίς πολυκοσμία. Αφού ταξιδεύει λιγότερος κόσμος και τα περισσότερα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα δεν έχουν τον συνωστισμό της περιόδου αιχμής, μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας κυριολεκτικά με τους φίλους σας και μόνο, και όχι παρέα με εκατοντάδες άλλους τουρίστες.

4. Ιδανικές καιρικές συνθήκες. Στους περισσότερους δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Ελλάδα και η Τουρκία, ο καιρός είναι πολύ πιο ευχάριστος στα τέλη της καλοκαιριού. Δεν θα ανησυχείτε για καύσωνες με θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου, ούτε θα κουβαλάτε ένα σωρό αντηλιακά υψηλής προστασίας. Είναι πολύ πιο εύκολο βέβαια να απολαμβάνετε την υπέροχη θέα και τα αξιοθέατα με 30 βαθμούς την ημέρα, και 25 βαθμούς το βράδυ. Και θυμηθείτε ότι την ίδια στιγμή γλιτώνετε και τον βροχερό φθινοπωρινό καιρό της Ευρώπης.

5. Η πολυτέλεια στα πόδια σας. Οι προσφορές αυτές είναι όχι μόνο φτηνότερες, αλλά μπορείτε κάλλιστα να χαλαρώσετε για δύο εβδομάδες σε πεντάστερα ξενοδοχεία με πολύ χαμηλότερες τιμές. Με δεδομένο ότι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν συνάψει συμφωνίες με ξενοδοχεία και αφού ταξιδεύει λιγότερος κόσμος την εποχή αυτή, δεν είναι καθόλου απίθανο να μείνετε με το ίδιο χρηματικό ποσό σε ένα πανέμορφο θέρετρο, αντί για ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

6. Περισσότερες επιλογές για φοιτητές. Οι προσφορές εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου λαμβάνουν υπόψη τους και τις ανάγκες των φοιτητών, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους έναν ολόκληρο μήνα προτού επιστρέψουν στα θρανία. Μια ωραία ιδέα είναι να ακολουθήσετε μια φοιτητική εκδρομή τον Σεπτέμβριο, κάνοντας μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, που περιλαμβάνει στάσεις σε χώρες όπως το Μονακό, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ελλάδα και η Ισπανία, χωρίς να χάσετε τα ολοήμερα πάρτι στο πλοίο.

Καθώς το Internet δεν άργησε να αναδειχθεί σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές εργαλείο για την αναζήτηση ταξιδιωτικών προσφορών, η PayPal θεωρείται επίσης ως μία ακόμα πιο ασφαλής, εύκολη και βολική μέθοδος πληρωμής τέτοιων ευκαιριών. Συνήθως, όταν κάποιος αγοράζει online εισιτήρια ή ταξιδιωτικά πακέτα, απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας, κάτι που ίσως να είναι άβολο ή και απαγορευτικό για πολλούς, ειδικά όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους και φοιτητές. Η χρήση της PayPal στην ουσία λύνει το πρόβλημα αυτό, αφού κάθε τύπος κάρτας δύναται να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας, είτε είναι χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα