Τσίπρας Πάσχα: Στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ

Τσίπρας Πάσχα: Την Κυριακή του Πάσχα παρέα με τους μαχητές της πρώτης γραμμής αποφάσισε να περάσει ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ. Η επίσκεψη

έχει προγραμματιστεί για το πρωί, στις 10:30.

Σημειώνεται πως στο μήνυμά του για το Πάσχα ανέφερε πως: «Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες», υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί» και που «ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της συγκυρίας που «για κάποιους είναι ακόμα δυσκολότερη», τους ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης, εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή «να βάζουν πλάτη για όλους μας». Ανέφερε επίσης, ότι και η επόμενη μέρα θα είναι για κάποιους δυσκολότερη, «για όσους δεν θα βρουν τη δουλειά τους να τους περιμένει, για όσους δε θα μπορούν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους όρθιες». Και τόνισε ότι η σκέψη είναι πρώτα απ’ όλα στον άνθρωπο, σε όλους αυτούς και στους ανθρώπους που χάθηκαν και τους ασθενείς που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα