Σάκης Τανιμανίδης γενέθλια: Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία – Έτσι του ευχήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα [vid & pic]

13:02 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Σάκης Τανιμανίδης γενέθλια: Τα γενέθλια του είχε εχτές ο Σάκης Τανιμανίδης και με αφορμή αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα μοιράστηκε ένα βίντεο με δεκάδες παιδικές φωτογραφίες του, υπέροχες αναμνήσεις του από τότε που ήταν ακόμη μικρό παιδί.

Ο παρουσιαστής που κλείνει τα 39 χρόνια έκανε έναν μικρό απολογισμό για τα χρόνια που πέρασαν και και τις όμορφες στιγμές που ήρθαν στη ζωή του.

Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε

το βίντεο του ενώ αποκάλυψε και την ηλικία του.

«39 χρόνια… κιόλας! Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. «Για πάντα παιδί» είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην «μεγαλώσω». Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

39 χρόνια…κιόλας! Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. “Για πάντα παιδί” είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην “μεγαλώσω”. Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά , στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. ⁣ Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….⁣ #BirthdayBoy #throwback #MyLife #MyRules #YOLO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις 30 Απρ, 2020 στις 5:53 πμ PDT

Με έναν πολύ όμορφο μήνυμα  όμως του ευχήθηκε και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα: «Έχουμε γιορτή στο σπίτι μας! Happy Birthday my everything!», έγραψε στη φωτογραφία ποζάροντας μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα