Οπαδική βεντέτα: Μαχαιριές… μέρα μεσημέρι στα Πετράλωνα

Οπαδική βεντέτα: Σύμφωνα πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης ένας νεαρός δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα. Οι άγνωστοι επέβαιναν σε 2-3 μηχανάκια (δικάβαλο) που δεν είχαν αριθμό κυκλοφορίας, κατάφεραν να μπλοκάρουν το συγκεκριμένο άτομο, να τον χτυπήσουν και μάλιστα να τον μαχαιρώσουν στα πόδια.

Ο άτυχος άνδρας

μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα αθλητικής βίας, καθώς πρόκειται για ακόμη ένα επεισόδιο ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς.

Περιπολικό της Αστυνομίας έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Η επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στις 24/04

Υπενθυμίζεται πως ομάδα 30 περίπου αγνώστων ατόμων, επιτέθηκαν με μολότοφ στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό στην οδό Ταξιαρχών 10 στις 24 Απριλίου. Οι άγνωστοι διέφυγαν λίγο αργότερα, ενώ από το επεισόδιο δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι περίπου 25 άτομα εμφανίστηκαν στο σημείο αργά το απόγευμα και εκτόξευσαν «βροχή» από μολότοφ. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές και να τυλιχτεί στις φλόγες ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Στις 20/04 το περιστατικό των οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία

Την επέμβαση της αστυνομίας είχε προκάλεσε η συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που… παράκουσαν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον κορονοϊό και ήταν συνωστισμένοι έξω από τα γραφεία συνδέσμου, στο γήπεδο της Τούμπας. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκέντρωση των φίλων του «δικέφαλου του Βορρά» είχε πραγματοποιηθεί με αφορμή την επέτειο των 94 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Τα άτομα απωθήθηκαν από την αστυνομία με χρήση χημικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα