Ολυμπιακός νέα: Πόσο κοστίζει ο Μικέλ και η… αλήθεια για μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Αρκετός ντόρος προκλήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα, τα οποία έκαναν λόγο περί ενδιαφέροντος Ολυμπιακού για τον Τζον Όμπι Μικέλ. Πρόκειται, για πληροφορία που διέρρευσε ή καλύτερα κατασκευάστηκε από την Τουρκία. Είναι γνωστά τα μεταγραφικά σενάρια των Τούρκων δημοσιογράφων. Μένουν στα σενάρια.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως αποχώρησε από την Τράμπζονσπορ. Ο Όμπι Μίκελ αρνήθηκε να αγωνιστεί κόντρα στην Μπασακσεχίρ

όταν του ζητήθηκε να μπει ως αλλαγή λόγω… κορονοϊού.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάνω από τη ζωή. Δεν νιώθω καλά και δεν θέλω ν’ αγωνίζομαι σε μια τέτοια κατάσταση. Ο καθένας μας θα πρέπει να είναι σπίτι με τις οικογένειές του και τους αγαπημένους του σε μια κρίσιμη περίοδο. Η σεζόν θα έπρεπε να διακοπεί από τη στιγμή που ο κόσμος αντιμετωπίζει μια τόσο ταραγμένη περίοδος» τόνισε χαρακτηριστικά. Έτσι, στις 17 Μαρτίου η τουρκική ομάδα προχώρησε σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, σε μία κίνηση που συνδέθηκε με όσα προηγήθηκαν δημόσια από την πλευρά του.

Πόσο κοστίζει και το «ενδιαφέρον»

Ο Ολυμπιακός σαφώς και δεν πρόκειται να δαπανήσει 1,5 εκατ. ευρώ για παίκτη προερχόμενο από το τουρκικό πρωτάθλημα και 33χρονο, ειδικά από την στιγμή που αναζητά έναν παίκτη που θα συμπληρώσει το γκρουπ των μέσων και δεν θα είναι/λογίζεται ως βασική επιλογή.

Όπως προαναφέραμε αυτά είναι… άλλα κόλπα, τα οποία «κλικάρουν», αλλά ως εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα κινηθεί για τον Λούκας Σάσα του Άρη, όπως σας ενημερώσαμε ή θα κινηθεί για stand-by παίκτη από Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα