Ολυμπιακός μεταγραφές: Έδωσε το «OK» ο Μαρτίνς και προχωράει για παίκτη του Άρη [vid]

Ολυμπιακός μεταγραφές:  Ο Βραζιλιάνος μέσος αρέσει στον Ολυμπιακό και μάλιστα πλέον βρίσκεται ψηλά στη λίστα των “ερυθρολεύκων”. Οι πιθανότητες δε να γίνει κίνηση για την απόκτησή του φαίνεται πως είναι αυξημένες, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται να έδωσε το “ok” για να προχωρήσει η υπόθεσή του, σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”.

Βεβαίως ο Σάσα έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τον Άρη, πλην όμως η ρήτρα που υπάρχει δεν είναι απαγορευτική, καθώς φέρεται να φτάνει

στα 1-1,2 εκατ. ευρώ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα προχωρήσει η μεταγραφή του, καθώς πάντα μπορεί να προκύψει κάποια λύση που θα θεωρείται καλύτερη.

Ο Σάσα έχει αρκετά ατού, όπως την ικανότητα να παίξει ως οκτάρι, αμυντικό χαφ αλλά ακόμη και μπακ, ενώ έχει αγωνιστική συνέπεια και δεν βγάζει τραυματισμούς. Παράλληλα έχει την εμπειρία της Super League, μιλά πορτογαλικά (όπως πολλά μέλη της ομάδας) και συν τοις άλλοις είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και δεν πιάνει θέση ξένου.

Ποιος είναι ο Λούκας Σάσα

Ο Lucas Pacheco Affini (γεννημένος την 1η Μαρτίου 1990), γνωστός ως Lucas Sasha, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας που παίζει ως αμυντικός μέσος για τον ελληνικό σύλλογο Aris.

Στις 10 Ιουλίου 2019, μετακόμισε στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ, υπογράφοντας ένα διετές συμβόλαιο με τον Άρη. Στις 24 Αυγούστου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο, σε ισοπαλία 1-1 με την ΟΦΗ.  Στις 10 Νοεμβρίου 2019, σημείωσε ένα γκολ που βοήθησε σε μια νίκη 2-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 4 Ιανουαρίου του 2020 σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, μετά από βοήθεια από τον Γιάννη Φετφατζίδη, να σφραγίσει μια θριαμβευτική νίκη 4-2 με τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης . Δέκα μέρες αργότερα, βοήθησε με ένα γκολ σε μια νίκη 2-1 με την Ξάνθη, καθώς η ομάδα του προκρίθηκε για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Έδωσε, Μαρτίνς, Άρη [vid],olybiakos, edose, martins, ari [vid]