Ο Ισπανός δημοσιογράφος & η γυμνή ερωμένη που φάνηκε στο live έγιναν viral [νιd]

20:39 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία έχει γίνει… χαμός με το “γυμνό σκάνδαλο”. Στο συγκεκριμένο περιστατικό, πρωταγωνιστής είναι ο δημοσογράφος Αλφόνσο Μερλός. Η ιστορία του ερωτικού τριγώνου του δημοσιογράφου, της πρώην και της νυν του, έχει αρχίσει να… εξελίσσεται σε σαπουνόπερα. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλφόνσο έκανε ζωντανή μετάδοση στο ισπανικό κανάλι του YouTube “Estado de Alarma” δίνοντας το ρεπορτάζ από το σπίτι του.

Σε εκείνο το σημείο και ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής, πέρασε από πίσω του μια γυμνή παρουσία. Στην πορεία αποδείχθηκε πως αυτή ήταν δεν ήταν Μάρτα Λοπέζ, η διάσημη πρώην παίκτρια του “Big Brother” με την οποία είναι γνωστό στην Ισπανία πως έχει σχέση ο Αλφόνσο, αλλά μια δημοσιογράφος!

Ο ίδιος αναγκάστηκε να παραμείνει σιωπηλός τις επόμενες ώρες, ωστόσο βγήκε να κάνει δηλώσεις για το θέμα στην εκπομπή “The Ana Rosa”, όπου απολογήθηκε για την πράξη του, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν.  Μάλιστα, ανέφερε πως η σχέση του με τη Μάρτα Λοπέζ είχε τελειώσει, ενώ από την πλευρά της η κοπέλα δήλωσε πως ήταν ακόμη ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Una sesión dura pero, como siempre, cuando hay que impulsar la moda española lo primero que va fuera es el reloj. Con pasión y sin reservas.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfonso Merlos (@alfonsomerlosoficial) στις 10 Μάρ, 2020 στις 3:45 μμ PDT

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που πέρασε ημίγυμνη πίσω από τον Αλφόνσο ονομάζεται Αλεξία Ρίβας και είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του “Telecinco”, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως καθόλου τυχαίο δεν ήταν το πέρασμά της απ’ το βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Le apagaron las luces y entonces fue cuando aprendió a bailar en la oscuridad como si no le hubiesen arrebatado nada.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexia Rivas (@alexiaarivas) στις 14 Απρ, 2020 στις 5:32 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα