Νίκος Χαρδαλιάς: Αυτό είναι το νέο τραγούδι για τον υφυπουργό [vid]

Νίκος Χαρδαλιάς: Νέο τραγούδι αφιερωμένο στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ήδη γίνει viral. Το γνωστό σε όλους παραδοσιακό άσμα: «Λυγαριά, λυγαριά, εσένα έχω στην καρδιά», μεταποιήθηκε σε «Χαρδαλιά, Χαρδαλιά, έρχεται Πρωτομαγιά, θα σου στείλω sms κι άντε ψάξε με εάν θες».

Του στίχους του νέου τραγουδιού που αφιερώνεται στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει γράψει ο Παναγιώτης Χαρλαβάνης

και ερμηνεύει η Άντζελα Δαμίγου.

«Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, για μια νέα καθημερινότητα. Προετοιμαζόμαστε για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Από την επόμενη εβδομάδα το στοίχημα μας θα είναι η κυκλοφορία τηρώντας όλα τα μέτρα», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

«Η σταδιακή άρση των μέτρων δεν σημαίνει ότι σταματάει η μετάδοση του ιού. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και εξετάζουμε διεξοδικά το κάθε μας βήμα» και ανέφερε πως αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν αμέσως μετά την αυριανή ενημέρωση του πρωθυπουργού», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στην αργία της Πρωτομαγιάς ξεκαθάρισε πως ισχύουν τα ήδη υπάρχοντα περιοριστικά μέτρα και τόνισε πως: «Δεν υπάρχει δυνατότητα για εκδρομές. Δεν θα γίνουν μετακινήσεις πέρα από αυτές που προβλέπονται», καθώς: «Οι συγκεντρώσεις μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων μας» και ανακοίνωσε πως οι εορτασμοί μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά είχε αναφερθεί ξανά στο «Ρώτησα το Χαρδαλιά που θα κάνω Πασχαλιά».  Πρόκειται για το γνωστό δημοτικό τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά» το οποίο δυο μουσικοί από την Κέρκυρα διασκεύασαν βάζοντας ως πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω πασχαλιά… και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη (…) Άντε να πεθάνει ο κορονοϊός»! αναφέρει χαρακτηριστικά το τραγούδι ‘’πλέκοντας’’ ένα στόρι απ’ όλα όσα ζούμε εδώ και πάνω από ένα μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα