Λάκης Λαζόπουλος: «Οι άνθρωποι είναι σκασμένοι στην Ελλάδα, γιατί έχουν περάσει πολλά» [vid]

Λάκης Λαζόπουλος: Τον Λάκη Λαζόπουλο φιλοξένησε στην late night συντροφιά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός μέσω skype μίλησε για την καθημερινότητά του στην εποχή του κορονοϊού, και σχολίασε τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ενώ αποκάλυψε τι θα έλεγε γι’ αυτή την περίοδο που ζούμε ο Τζίμης από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

«Για μένα είναι παρεμφερής περίοδος με εκείνη την εποχή γιατί τότε ήμουν εσώκλειστος. Δούλευα 500 ώρες την ημέρα για αυτό μου ξαναγεννήθηκε η ιδέα. Ήμουν μόνος

έγραφα και ήταν σαν να έβγαιναν οι ήρωες και μου μιλάγανε, ήθελα παρέα να μην είμαι μόνος. Και ποιους να καλέσω; Κάλεσα αυτούς που υπήρχαν στο σώμα μου είχαν υπάρξει μαζί με μένα ή μέσα σε μένα. Ο Τζίμης θα έλεγε: «Πότε θα πάμε πλατεία;» γιατί έχει πέσει απόγνωση αν θα πάμε πλατεία», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον περιορισμό στο σπίτι ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Πρέπει να παραμείνουμε σπίτι. Δεν το διαπραγματεύομα. Οι άνθρωποι είναι σκασμένοι στην Ελλάδα, γιατί έχουν περάσει πολλά. Κάθε φορά που τους βάζεις έναν περιορισμό, γιατί το νιώθουν σαν περιορισμό κι όχι σαν θεραπεία. Αυτή τη στιγμή τα δωμάτιά μας είναι ενός νοητού νοσοκομείου. Είμαστε όλοι σε μια θεραπεία. Καθένας που βγαίνει έξω βάζει σε κίνδυνο τον άλλον. Οπότε, οι μεγαλύτεροι άνθρωποι παίρνουν την ατομική ευθύνη με έναν «κακό» τρόπο, τον εγωισμό. Όμως μην ξεχνάμε το βάρος της πίεσης που έχει ζήσει στη ζωή του ο μεγάλος άνθρωπος. Το καλό σενάριο είναι ότι έτσι ζούνε».

Keywords
Τυχαία Θέματα