Κεραμέως Πανελλήνιες: Πότε και πως θα γίνουν οι Πανελλαδικές και ανοίγουν τα σχολεία [vid]

Κεραμέως Πανελλήνιες:  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Κεραμέως χαρακτήρισε αισιόδοξα τα μέχρι τώρα στοιχεία. «Τώρα που μιλάμε οι ειδικοί αναλύουν, συλλέγουν τα δεδομένα για να δουν σε τι βαθμό τα σκληρά μέτρα που έχουμε πάρει ως τώρα έχουν αποδώσει καρπούς. Θα περιμένουμε τα δεδομένα και θα ακούσουμε τους ειδικούς. Αυτοί θα μας κατευθύνουν για την επόμενη ημέρα. Όταν βγούμε από την καραντίνα θα είμαστε σε μία καθημερινότητα διαφορετική» τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι πανελλαδικές,

πρόσθεσε, είναι προτεραιότητά μας . «Επιδίωξή μας είναι να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου». Εδώ και πολλές εβδομάδες, σημείωσε η υπουργός Παιδείας, «έχουμε καταστρώσει διάφορα σχέδια». Ερωτηθείσα για τις προαγωγικές εξετάσεις στα σχολεία, η κ. Κεραμέως απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως και αρκέστηκε να πει ότι υπάρχουν σενάρια για την κάλυψη της ύλης. «Το προσεχές διάστημα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων. Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η δημόσια υγεία και στα σχολεία» υποστήριξε.

Νίκη Κεραμέως πότε ανοίγουν τα σχολεία πώς θα γίνουν οι Πανελλήνιες ΣΚΑΙ 20/4/2020 Νίκη Κεραμέως σχολεία Πανελλαδικές εξετάσεις 2020

Gepostet von Flash.gr Life am Montag, 20. April 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα