Κατερίνα Μουτσάτσου έγκυος: Περιμένει το δεύτερο παιδί της [vid]

Κατερίνα Μουτσάτσου έγκυος: Ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Κατερίνα Μουτσάτσου για να ανακοινώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός που ζει μόνιμα πια στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της Charles Como, ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με ωραίο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Isntagram. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που είναι παντρεμένη εξομολογήθηκε ότι είναι είναι 7 μηνών έγκυος και περιμένει με αγωνία να κρατήσει

στην αγκαλιά της, το δεύτερο μωρό της.

Η Κατερίνα γυμνή μαζί με τον γιο της φορώντας μάσκες που έχουν πάνω τους την ελληνική σημαία, τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στους followers της στο Instagram.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου που έχει ήδη έναν γιο τριών χρόνων τον Yla, παντρεύτηκε το 2013 τον Charles Como, με πολιτικό γάμο στο Λος Άντζελες και στις 19 Ιανουαρίου 2017 γέννησε το μοναχοπαίδι της. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου το ζευγάρι πραγματοποίησε και θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή Λευτεριά #2 Music arranged and performed by Miles Jay @milesjaymusica Hymn to Freedom Composer: Nikolaos Mantzaros Lyricist: Dionysios Solomos Ύμνος εις την Ελευθερίαν Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα ακαρτερούσες, έλα πάλι, να σου πει. Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα, Και ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις 20 Απρ, 2020 στις 10:23 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα