Γιώργος Παρτσαλάκης: Νεότερες πληροφορίες για την υγεία του – Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου [pic]

Γιώργος Παρτσαλάκης: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ηθοποιός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ θα υποβληθεί πιθανόν την Τρίτη σε αγγειοπλαστική. Ο αγαπημένος ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν από την Ανάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό: «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου 

«Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα