Φωτιά Πειραιάς: Στις φλόγες ταβέρνα στο Μικρολίμανο – Έγινε στάχτες [pics]

07:26 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Φωτιά Πειραιάς:  Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 00.35, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω και του κινδύνου επέκτασής της και σε άλλα καταστήματα εστίασης.

Συνολικά στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, στην Ακτή Κουμουνδούρου, συμμετείχαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 3:00 τα μεσάνυχτα. Οι Αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για εμπρησμό ή για βραχυκύκλωμα.

Στις φλόγες ακατοίκητο κτήριο στη Σταδίου

Πυρκαγιά

ξέσπασε γύρω στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής , από άγνωστη αιτία, στο κέντρο της Αθήνας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία -20 πυροσβέστες και 8 οχήματα- να δίνει μάχη με τις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Σταδίου 45 αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1 μέσα στο οίκημα που ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού βρίσκονταν δύο άστεγοι οι οποίοι επιχείρησαν να ανάψουν φωτιά προκειμένου να ζεσταθούν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πυρκαγιά. Η φωτιά όμως ξέφυγε, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες η ξύλινη σκεπή και να εγκλωβιστούν εντός του κτηρίου οι δύο άνδρες. Χρειάστηκε, μάλιστα, η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους, μέσω του φωταγωγού!

Τελικά μετά από προσπάθεια των πυροσβεστών οι δύο άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν ενώ η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Ωστόσο,, επειδή γύρω υπάρχουν άλλα κτήρια οι πυροσβέστες επιδιώκουν την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα