Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού: Βρήκε τον έρωτα στο απέναντι μπαλκόνι και της το είπε με drone

Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού: Ο Τζέρεμι Κοέν είναι φωτογράφος και ζει στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ο 28χρονος περνά τις ώρες της καραντίνας παρατηρώντας με τον φακό του, τους ανθρώπους της γειτονιάς του. Μία ημέρα είδε μία γειτόνισσά του να χορεύει στην ταράτσα της πολυκατοικίας της. “Με συνεπήρε η ενέργειά της, πήγα στο μπαλκόνι και την χαιρέτισα και εκείνη μου ανταπέδωσε τον χαιρετισμό” αναφέρει σε αφιέρωμα του BBC.

“Αμέσως ένιωσα πως υπήρχε μία σχέση μεταξύ μας και ήθελα να την γνωρίσω. Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα, έτσι πήρα το drone μου, έβαλα ένα σημείωμα με το τηλέφωνό μου και το πέταξα στην ταράτσα της”, προσθέτει ο 28χρονος. “Μετά από μία ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα και αρχίσαμε να μιλάμε. Της ζήτησα να βγούμε και μετά σχεδίασα ένα ραντεβού με την βοήθεια της συγκατοίκου της”, σημειώνει. Όσο για το πρώτο ραντεβού;

Here is part 1, 2, and 3 of “Quarantine Cutie” all in one tweet pic.twitter.com/L9pnEV4oZM

— Jeremy Cohen (@jerm_cohen) March 29, 2020


“Εκείνη ήταν στην στέγη της και εγώ στη δική μου. Το σκηνικό ήταν αντίστοιχο και στις δύο στέγες. Ένα μικρό τραπεζάκι, φαγητό και κρασί. Βλέπαμε ο ένας στον άλλο σε video του Face Time και κάναμε νεύματα ο ένας στον άλλον”.  Στο δε δεύτερο ραντεβού έγινε το εξής:

“Για το δεύτερο ραντεβού μπήκα σε μία φούσκα. Ήθελα να βρεθώ πολύ κοντά της χωρίς να περάσω τη γραμμή ασφαλείας. Δημοσιοποίησα την ιστορία μου στα social media και έγινε viral”, αναφέρει και συμπληρώνει πως κάτι τέτοιο πιθανόν να μην γινόταν αν δεν υπήρχε η καραντίνα. “Χαίρομαι τόσο πολύ που γνώρισα έναν τόσο όμορφο άνθρωπο. Συνήθως δεν είμαι τόσο τολμηρός. Μάλλον επειδή τώρα είμαι κλεισμένος, βρήκα τον τρόπο να γίνω δημιουργικός και να έρθω σε επαφή με κάποιον άλλον” τονίζει.

Τα νεότερα από την ιστορία αγάπης

quarantine cutie pic.twitter.com/o2K7fiygZp

— Jeremy Cohen (@jerm_cohen) April 12, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα