«La Casa de Papel»: Ο δημιουργός της σειράς «ξαναχτυπά» με νέα περιπέτεια μυστηρίου [vid]

«La Casa de Papel»: Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, και αποδείχθηκε χρυσορυχείο για το Netflix, με την πλατφόρμα να έχει ήδη κλείσει συμφωνία για τις αποκλειστικές δημιουργίες του Álex Pina, του δημιουργού της σειράς-φαινόμενο, ο οποίος είδε τη φήμη του να απογειώνεται (και το λογαριασμό του στην τράπεζα να αυξάνεται).
Ο Pina

λοιπόν ξαναχτυπά με μια νέα σειρά μυστηρίου που έχει τίτλο «White Lines» και μπορούμε ήδη να πάρουμε μια πρώτη γεύση μέσα από το επίσημο τρέιλερ που έδωσε το Netflix στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η υπόθεση έχει ως εξής: «Το πτώμα ενός θρυλικού DJ από το Μάντσεστερ εντοπίζεται είκοσι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του στην Ίμπιζα. Όταν η αδερφή του επιστρέφει στο πανέμορφο ισπανικό νησί για να μάθει τι συνέβη, η έρευνά της την οδηγεί στον συναρπαστικό κόσμο των κλαμπ, της dance σκηνής, των ψεμάτων και των συγκαλύψεων, αναγκάζοντάς την να έρθει αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα της, σε ένα μέρος όπου όλοι ζουν στα άκρα».

Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα