Aλαφούζος: Κάποιοι πιέζουν τους υπουργούς για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα

Aλαφούζος: Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Σούπερ Λιγκ, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τόνισε: “Οι αρχές απαγορεύουν τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών. Είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα.

Αν κολλήσει έστω ένας διαγωνιζόμενος, τι θα γίνει; Εκπλήσσομαι με την ομοθυμία της επανέναρξης. Είμαι αντίθετος” και συνέχισε στη δευτερολογία του λέγοντας:

“Η κυβέρνηση

που γνωρίζει έχει αποφανθεί ότι ομαδικές προπονήσεις δεν επιτρέπονται. Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία το διέκοψαν. Στον ίδιο δρόμο είναι Ιταλία και Αγγλία. Όλες οι καφετέριες έχουν διακόψει τη συνδρομή της Nova. Στο τέλος θα φτάσει στο σημείο η Nova να μας ζητάει και χρήματα πίσω. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα χάσουμε πολύ περισσότερα απ αυτά που θα κερδίσουμε. Ξεχάστε τα διαρκείας. Όλα τα ματς και του χρόνου θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Θα είναι επικίνδυνο να παίξουμε. Τι θα κάνουμε; Θα πιέσουμε υπουργούς για να αλλάξουν απόφαση για τις ομαδικές προπονήσεις.

Η πρότασή του αυτή όμως δεν βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες, καθώς κάποιοι υπάρχουν οι ομάδες επιθυμούν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε ότι «κάποιοι πιέζουν υπουργούς για να γίνει σέντρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα