Υποψήφιος δήμαρχος της αθήνας διαφωνεί με την επιχείρηση στα εξάρχεια!

18:37 26/8/2019 - Πηγή: Fimotro

«Το να κυνηγάς κατατρεγμένους ανθρώπους, πρόσφυγες, γυναίκες και μικρά παιδιά δεν προσφέρει τίποτα στην ασφάλεια» ανέφερε σε δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας! «Το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια είναι η δράση του οργανωμένου εγκλήματος και εκεί δεν χωράνε κινήσεις εντυπωσιασμού»

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Η σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια καταδεικνύει την στρεβλή αντίληψη της κυβέρνησης για το ζήτημα της ασφάλειας.

Εκεί εγγράφεται

και η απαράδεκτη δήλωση του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ που αναφέρεται σε ανθρώπους ως «σκουπίδια». Αυτή είναι η λογική απόληξη της αντιμεταναστευτικής και ακροδεξιάς ρητορικής της κυβέρνησης.

Το να κυνηγάς κατατρεγμένους ανθρώπους, πρόσφυγες, γυναίκες και μικρά παιδιά δεν προσφέρει τίποτα στην ασφάλεια. Το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια είναι η δράση του οργανωμένου εγκλήματος και εκεί δεν χωράνε κινήσεις εντυπωσιασμού.

Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας δεν έρχονται σε σύγκρουση αλλά συνιστούν ουσιαστική προϋπόθεση για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας με ασφάλεια και δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα